Unggutter nærmer seg Hearts

Rykter i Skottland forteller at Darren Potter og Francis Smith kan være på vei nord for grensen. Lee Bowyer fikk avslag på appell.

Hearts vil ha Potter
Et nettsted for Hearts skriver i dag at klubbens eier, Vladimir Romanov, har fortalt pressefolk at man er like ved å sikre seg Darren Potter og Francis Smith fra Liverpool.  Det er tidligere blitt rapportert at den skotske toppklubben skal være interessert i å betale £750.000 for midtbanespilleren Potter, mens juniorspilleren Francis Smith vil forlate ungdomsakademiet for å langt mindre kompensasjon.

Liverpool vil trolig være villig til å la den irske U21-spilleren Potter for en akseptabel pris, men mannen som er født og oppvokst i Liverpool er for tiden på behandlingsbenken etter et mindre brudd i ryggen.  Av den grunn vil det derfor være overraskende om skottene er villig til å kjøpe ham allerede i januar.


Tre kamper for Bowyer
Lee Bowyer fikk avslag på sin appell etter det røde kortet han pådro seg på Anfield 2.juledag, da dommeren vurderte hans ”takling” med knottene først som direkte utvisning.  Midtbanespilleren vil dermed være ute i de tre neste kampene.  
Det er ikke kommet noen nyheter angående muligheten for at Steven Gerrard blir anklaget av fotballforbundet for krangelen Liverpools hadde med Alan Shearer og Bowyer i etterkant av den nevnte hendelsen.