United inn i jakten på Vidic

Spartak Moskva krever £8.8M for Nemanja Vidic, og hevder at Manchester United vil gi Liverpool konkurranse om stopperen. Kewell måtte sys etter Gallas-takling.

Flere nettsteder, blant annet Sky Sports, hevder nå at Manchester United akter å gi Liverpool kamp om Spartak Moskva-stopperen Nemanja Vidic. United viste interesse for serberen før han flyttet fra Røde Stjerne til Moskva i 2004, og klubben som i går kveld røk ut av Europacupene skal nå ha fornyet interessen. Aston Villa, Fiorentina og Palermo er andre klubber som har hatt Vidic i kikkerten.

- Vi har informasjon som tilsier at både Liverpool og Manchester United er klare til å by på spilleren, skal Spartaks daglige leder Sergei Shavlo ha uttalt til et russisk magasin.

- Vi ønsker ikke å selge Vidic, og gjør vårt beste for å beholde han. Men dersom en annen klubb gir oss en god pris kan vi kjøpe en annen spiller på samme nivå i stedet. Det vil vi akseptere, legger han til, og antyder samtidig en pris på 13-15 millioner euro, noe som er langt høyere enn det som har vært antydet i denne overgangssaken tidligere. Dette skulle nemlig tilsvare £8.8M, noe som er dobbelt så mye som Liverpool Echo hevder at de røde har budt for stopperen. 

Kewell måtte sys
Essiens takling på Hamann var ikke den eneste stygge hendelsen på Stamford Bridge tirsdag kveld. Harry Kewell måtte nemlig sys i leggen etter kampen, etter å ha blitt taklet av William Gallas.