Update: Hillsborough Justice Campaign

Info til de som allerede har bestilt: Armbåndene i anmarsj, men enda ikke ankommet HJC. Vi kan derfor ikke gi mer nøyaktig dato for levering, men oppdaterer hele tiden ny info på denne siden.

De røde armbåndene (se bildet under) er nå i produksjon og vil være ferdige om 1-2 uker. Vi regner med å ta med oss båndene hjem etter ligacupfinale og starte utsending ca 1. mars. Interessen har vært superstor da det ble kjent at HJC gikk i gang med produksjon. Det første opplaget er neste revet bort – og 5.000 nye er allerede bestilt.

 

UPDATE 8.2.05: Av de ca 250 første båndene vi har bestilt er vi omtrent tomme. Vi kommer imidlertid til å bestille flere, men vennligst vær oppmerksom på at leveringsdato vil bli senere enn første uken i mars på nye bestillinger.

BESTILLINGSSTOPP***LES MER:

UPDATE 9.2.05: På grunn av stor pågang og mange bestillinger har vi inntil videre stoppet å ta i mot flere bestillinger. Vi tar ikke i mot flere bestillinger før vi får bekreftet ny leveranse - og legger ut mer info når så skjer.

 

UPDATE 1.3.05: Vi var hjemme hos Gerry kvelden før Cupfinalen og fikk ca 100 armbånd av de 5.000 første bestilte. Dette hadde imidlertid "tatt helt av", og de hadde hatt store problemer med håndteringen på grunn av den enorme pågangen. Supporterklubben fikk feks 1200 bestillinger på 2-3 dager og måtte stoppe salget inntil vi visste noe mer.

De armbåndene vi nå har fått sendes ut til dem som har bestilt først. Vi regner med å få resten med oss hjem i forbindelse med Everton-kampen - og sender da ut fortløpende.

Kan også legge til at det var stor kø utenfor HJC-butikken i går formiddag - men at ingen armbånd lenger er i salg - alt er blåst bort!

Vær obs på at det har vært solgt falske HJC-armbånd på ebay og andre steder. Det er kun HJC som

selger de orginale båndene!

 

For de som enda ikke har fått bestilt, og som ønsker å gjøre det, vil vi legge ut mer info når vi får ekspedert de 1200 vi har ordre først - og legge ut mer info etterhvert om eventuelt nye bestillinger.

UPDATE 22.3.05: HJC har enda ikke ikke fått armbåndene som blir levert fra Østen i løpet av de nærmeste dagene. Vi hadde håpet å få dem med hjem i helgen, men det gikk altså ikke. Pågang og etterspørselen er fortsatt vanvittig stor sier HJC, som foreløpig kun har solgt et parti på ca 5000 stk, levert i februar. Det er bestilt over 20.00 nye bånd. Det er ingen armbånd i salg noen steder før de får neste leveranse. Armbånene er så populære at det i gårsdagens Echo ble sagt at de ble solgt på eBay for flere hundre pund. HJC tar selvsagt sterkt avstand fra alle som forsøker å gjøre penger på denne måten, og ber folk overse denne typen aktivitet.
Status for de av dere som har bestilt: Vi vil motta 1250 stk når HJC får sin etterlengtede bestilling. Alle som har bestilt, vil derfor få båndene. Forhåpentligvis har vi de ikke senere enn uken etter Bolton.

De som ønsker å bestille: Vi må komme tilbake til dette når vi vet mer om tilgjengelighet og tilgang på nye bånd. Info vil bli oppdatert på disse sidene.

UPDATE 02.04.05: HJC opplyser om at armbåndene vil ankomme ca medio april. Ny, liten utsettelse med andre ord. Oppdaterer så raskt vi vet mer nøyaktig.

UPDATE 15.04.05: Endelig en god nyhet. Båndene vil bli levert oss i løpet av dagen. Vi starter utsendelse over helgen.

UPDATE: 22.04.05: Vi startet å sende ut båndene sist mandag. Vi har ca 1200 i bestilling, og sender ut 100-150 stk per dag. Status per i dag er at halvparten er sendt ut. I løpet av kommende uke vil alle båndene være i posten.

UPDATE 29.04.05: De siste bestillingene gikk ut i dagens post!

Vi kommer ikke til å ta inn flere bånd.