Uredd Rafa berømmer Warnock

Rafael Benitez bryr seg ikke om hvem regjerende mester Liverpool trekker i Champions League, og er fornøyd med Stephen Warnock. Mer fakta om Besian Idrizaj.

- Warnock fortjener ny kontrakt
Rafael Benitez er filosofisk foran ettermiddagens Cl trekning og ønsker ikke å bekymre seg over noe han uansett ikke har herredømme over.  Enten det er Chelsea eller andre klubber er man klare til å ta i mot utfordringen.

- Det viktigste for oss var å kvalifisere oss til gruppespillet.  Vi har gjort en god jobb i kvalifiseringskampene.  Det er nå vi skal begynne å forsvare vår tittel, men det er også nå vi vil møte vanskeligere lag.

- Jeg bryr meg ikke om hvem vi skulle trekke.  De fleste lagene vil være farlige på dette stadium av turneringen og det er ikke poeng i å bekymre seg over noe en ikke har innflytelse over.

- Det har vært mye snakke om vi kan møte Chelsea igjen men for meg er ikke det noe problem.  Det som er bra med å møte engelske klubber i Europa er at det kutter ned reiseavstanden.

Manageren benyttet samtidig anledningen til å berømme Stephen Warnock.  Venstrebacken har fått en ny kontrakt på Anfield, og det er også blitt rapportert at Tord Grip har sjekket scouseren på vegne av det engelske landslaget.

- Han har blitt mye bedre og det er ikke så mange gode venstrebacker som Sven kan velge i mellom, så hvorfor ikke Stephen?  Han blir bedre for hver kamp og har nå mer erfaring.

- Det er en mulighet for at han kan bli vårt førstevalg på venstrebacken.  Jeg vil gjerne ha to spillere som kjemper om hver posisjon fordi begge vil da fortsette å jobbe hardt og det kan bare være av det gode for laget.


Besian Idrizaj
Liverpool FC har ikke bekreftet det, men både LASK Linz og det østerriske fotballforbundet erkjenner at 17-åringen Besian Idrizaj er klar for Anfield.  Den offensive midtbanespilleren har skrevet under en toårig kontrakt med de røde, hvor det er en klausul om at spilleren kan går vederlagsfritt tilbake til LASK hvis det er ønskelig ved avtalens slutt.  Samtidig har Liverpool en opsjon på ytterligere tre års forlengelse hvis begge parter ønsker det.  Liverpool må betale en kompensasjon på £200.000 for å hente Idrizaj.

Playmakeren er 189 cm høy og fyller 18 år 12.oktober.  Han skal ha imponert under en nylig prøveperiode på Melwood, og som presidenten i LASK sier det:  - Hvor ofte får en ung østerriker muligheten til å spille for den regjerende mesteren i Champions League?