Usikkerhet om Josemi

Blir Josemi priset ut av en overgang, eller får han ganske enkelt ikke lov til å gå? Midtstoppertrio interessant foran transfervindu. Pent og kaldt vær på Merseyside.

Transferrykter
Sevilla ønsker å hente Josemi tilbake til La Liga, og spilleren skal også selv være interessert.  Ifølge The Times har imidlertid forhandlingene stoppet opp da klubbene er langt fra hverandre i vurderingen av hvor mye forsvareren er verdt.  Sevilla skal være motvillig til å øke sitt bud på £800.000, mens Liverpool ønsker å få tilbake mesteparten av de £2M man betalte for å hente 26-åringen fra Malaga.
Ifølge nettsiden til Sky Sport tviler imidlertid Liverpools speider og trener for reservelaget, Paco Herrera, på om Rafa uansett lar Josemi gå i januar da man har dårlig dekning på høyrebacken:  - Jeg tror ikke at Rafael Benitez gir ham tillatelse til å reise.  Han ønsker to spillere for hver posisjon og på høyrebacken har han bare ham (Josemi) og Finnan.

Flere aviser mener å vite at både Fabricio Collocini og César hos Deportivo La Coruna følges med interesse fra Anfield.  Collocini har tidligere vært linket til Anfield og den langhårede argentineren skal være tilgjengelig for den rette prisen.  César Martin Villar er en 28-årig midtstopper hvis kontrakt løper ut i 2006.  Spanjolen kan derfor være en mulighet for en billig penge i januar.  Hvis en legger til at Daniel Agger hos Brøndby er i søkelyset til Rafael Benitez blir det et trekløver av midtstoppere som kan være alternativer før det blir mulig å handle nye spillere til neste uke.


Kjølig på Goodison
Flere baner sliter med snø og vinterlige temperaturer foran en kveld med full runde i engelske ligaer.  På Merseyside meldes det imidlertid om blå himmel, men kaldt, foran TV-kampen på feil side av Stanley Park.