Usikkerhet rundt ny keeper

Problemer med Jose Reina-forhandlingene? Rafael Benítez drømmer om et helt lag av Jamie Carraghere.

Som vi nevnte tidligere i dag, skal en ny engelsk interessent – antakelig Arsenal – ha kastet seg inn i kampen om Jose Reinas signatur. Den 22 år gamle Villareal-keeperen virket å være så godt som klar for merseysiderne, men nå sier agenten hans at det gjenstår problemer som må løses.
– Hvis Liverpool ikke løser disse problemene, kan sagaen få en uventet vri, sier agent Manuel Garcia Quilon.
Akkurat hva disse problemene består i, er foreløpig ikke kjent, og i øyeblikket råder det altså en smule usikkerhet om Reina kommer til Liverpool.
Et motsatt utfall vil kunne by på enkelte problemer for en de røde, som allerede har gitt Chris Kirkland lov til å gå til West Bromwich på lån.

Lidenskap og ferdighet
Under Gérard Houllier ble det stilt som et absolutt krav at bare nye spillere virkelig ønsket seg til Liverpool, fikk komme til klubben. Mye tyder på at Rafael Benítez tenker i samme baner.
– Når jeg går ut på overgangsmarkedet ser jeg etter lidenskap så vel som ferdigheter, sier spanjolen, som både vil styrke reservelaget og førstelaget foran neste sesong.
– Vi trenger spillere som Jamie Carragher, som passer spillestilen vår samtidig som han har et lidenskapelig forhold til det han driver med. Om mulig skal vi forsøke å få tak i spillere som innfrir begge deler, sier «Rafa», og siterer sånn sett en av sesongens store slagere på The Kop:
«Number one is Carragher, number two is Carragher, number three is Carragher and number four is Carragher. We all dream of a team of Carraghers, a team of Carraghers, a team of Carraghers (…)». (Mel: «Yellow Submarine», Lennon/McCartney.)