Ut med smell i hodet

Crouch fikk en hodeskade og ble derfor byttet ut. Millwall kan komme til å forlenge med Whitbread. Spansk kvartett innkalt til landslagstrening i neste uke. Mini-derby utsatt. Terminfestet kamp i Liverpool Senior Cup.

I gårsdagens Champions League-kamp på Stamford Bridge ble Peter Crouch byttet ut etter 68 minutter. Ifølge Rafael Benítez skal årsaken ha vært en hodeskade.
- Peter er ikke helt frisk nå og vi bestemte oss for å bytte ham ut, men det er ikke særlig alvorlig, forteller spanjolen.

Millwall vurderer forlengelse med Zak
Zak Whitbread er for tiden utlånt til Millwall, i første omgang til 3. januar, men London-klubbens manager, Colin Lee, er såpass fornøyd med amerikanerens prestasjoner at en forlengelse av låneavtalen ikke er utenkelig.
- Whitbread har gjort det veldig bra for klubben så langt. Hvis han fortsetter å prestere som han har gjort hittil, ser jeg ingen grunn til hvorfor vi ikke skal forsøke å utvide låneperioden, uttaler Lee.

Kvartett uttatt til landslagstrening
Det spanske fotballforbundet har innkalt 33 spillere til landslagssamling i Madrid mandag 12.desember. Blant disse er det fire spillere fra Liverpool – Xabi Alonso, Fernando Morientes, Luis Garcia og Pepe Reina. Alle fire melder selvsagt forfall fordi de røde vil på dette tidspunktet være på vei til Japan for å spille klubb-VM.

Mini-derby utsatt
Evertonfc.com melder at reservelagskampen mellom Liverpool og Everton førstkommende tirsdag er utsatt. Årsaken er at både juniorlaget og førstelaget til de blå er opptatt med kamper, i henholdsvis FA Youth Cup og FA Premier League, neste dag. Ingen ny dato er foreløpig avtalt.

Liverpool Senior Cup
Liverpool møter Runcorn FC Halton på Valerie Park i 2. runde av Liverpool Senior Cup. Oppgjøret spilles tirsdag 20. desember kl. 20.45, melder Unibondleague.com. Runcorn FC Halton spiller til daglig i Unibond Premier Division (nivå 7) og beseiret topplaget Skelmersdale United fra North West Counties Divsion 1 (nivå 9) i 1. runde. Liverpool har de siste årene stilt med juniorlaget i denne lokale cupen, men kan kanskje nå være fristet til å stille med flere spillere fra det unge reservelaget siden neste reservelagskamp ikke spilles før 9.januar.

Resultater og oppsett Liverpool Senior Cup
1. runde:
*Skelmersdale United 0-2 Runcorn
*Prescot Cables 2-2 St Helens Town
(eeo, St Helens vant 3-2 på straffer)
*Warrington Town v Formby (spilles 20. desember)
*Burscough v Southport (spilles 10. januar)

2.runde:
1 – Marine v St Helens Town
2 – Warrington Town/Formby v Burscough/Southport
3 – Runcorn v Liverpool (spilles 20. desember)
4 – Everton v Tranmere

Semifinaler:
Vinner 4 v Vinner 2
Vinner 1 v Vinner 3