Vidic foretrekker Italia

Agenten Silvano Martina tror Nemanja Vidic ender opp i Serie A, men bekrefter at Liverpool har vist interesse for Spartak Moskvas midtstopper. Manchester United skal også være aktuelt.

Den serbiske midtstopperen Nemanja Vidic har tidligere uttalt at han foretrekker en overgang til Liverpool framfor Italia, men hans italienske rådgiver Silvano Martina mener at spillerens neste stopp likevel blir Serie A. Ifølge ryktene skal også Manchester United og Arsenal ha vist interesse for 24-åringen som spiller for Spartak Moskva.
- Liverpool viste interesse for en måned siden, men de kom aldri med et offiselt bud. Det har så langt ikke vært interesse fra verken Manchester United eller Arsenal.

Han får lov til å forlate den russiske klubben dersom et bud pålydende utkjøpsklausulen legges på bordet.
- Vidic har en kontrakt med Spartak Moskva fram til 2008, men har en klausul som kan aktiveres når som helst, såfremt €7M tilbys. Spilleren har vært lykkelig i Spartak, men ville like å flytte på seg. Han vil flytte på seg i januar og intensjonen hans er å dra til Italia, men dersom Manchester United er interessert, så vil han kanskje vurdere det. Drømmen hans er å spille i Serie A. Han var nær ved å signere for Parma, men avtalen falt sammen som følge av finansskandalen i Parmalat, forteller rådgiveren.