Vil ha god pris for Diouf

Rafael Benitez legger ikke skjul på at El-Hadji Diouf er til salgs, for den rette prisen. Manageren nekter å kommentere artikkel om at Steven Gerrard er på vei til Stamford Bridge.

- Viktig med gode reserver

Rafael Benitez stenger ikke alle dører til Anfield for El-Hadji Diouf, men det blir ikke akkurat gjennomtrekk heller ut fra de uttalelsene som manageren kommer med i dag.  Rafa innrømmer at man ønsker å selge Diouf, men at det kan bli aktuelt å ha afrikaneren med i neste sesongs tropp dersom ingen er villig til å betale en akseptabel pris.  Benitez kan nemlig ha bruk for ”gode reserver”, noe som neppe vil gi El-Hadji særlig tro på at han har noen videre fremtid i helrødt.  Kontrakten som Diouf har med Liverpool FC løper ut sommeren 2007.

 

- Vi vet at Diouf har en kontrakt med oss for fremtiden.  Det er sant at han spiller veldig bra for øyeblikket, og vi vet som klubb at det er viktig å ha gode spillere i troppen.  Dersom Diouf fortsetter å spille bra vil vente på et tilbud på fire eller fem millioner pund.  Dersom vi ikke får et tilbud på det beløpet kan det være at vi vil ha ham med i troppen neste sesong.  Det er alltid viktig med gode reserver, sier Benitez.

 

- Jeg bryr meg ikke om hans disiplinære problemer.  Dersom vi bestemmer oss for å hente ham tilbake til klubben vil han være involvert med troppen, noen ganger som reserve og kanskje kan han få spille noen kamper.

 

 

 

Ingen kommentar fra Rafa

Liverpools manager trekker på skuldrene over dagens avisartikler, hvor Steven Gerrard er linket til en overgang til Chelsea etter denne sesongen.

 

- Vi snakker ikke om nyheter som man leser i pressen.  Steven Gerrard er med oss, han er vår spiller, og i morgen har vi en viktig kamp.  Det er alt vi bekymrer oss om. 

 

- Jeg snakker med Steven hele tiden og han har sagt til meg at han er fokusert på å gjøre sitt beste for Liverpool.  Hans selvtillit er høyt oppe etter den kampen han gjorde mot Leverkusen.