Villa enda nærmere Baros

Aston Villa skal ha kommet med et forbedret tilbud på Milan Baros. Lønnsbetingelser kan hindre comeback for Michael Owen.

Snarlig exit for Milan
Ifølge Liverpool Echo skal Aston Villa nå ha forbedret sitt tilbud på Milan Baros.  Tidligere rapporter har sagt at man på Villa Park har kommet med et tilbud på £6.5M, men at Liverpool vil ha minimum £7M for tsjekkeren.  Lyon og Gérard Houllier skal ha fakset over et tilbud på £8.5M, men Baros ønsker ikke å spille for en tidligere sjef som ga ham marginalt med tillit.  Rafa Benitez kan også være interessert i å la Nolberto Solano inngå i en handel med Milan, men Villa synes ikke å være villig i å diskutere en overgang for søramerikaneren.

Ned i lønn
Chris Bascombe i Echo skriver også at Michael Owen ikke vil bli tilbudt en lønn på linje med Steven Gerrard i Liverpool, og at angriperen må godta en vesentlig lettere lønningspose dersom han skal ta turen tilbake til Liverpool.  LFC la fram et lukrativt lønnstilbud til Michael før han valgte å stikke til Real Madrid og Spania, men den tidligere toppscoreren vil ikke motta et like godt forslag nå.

Mye tyder på at Michael Owen ønsker å komme tilbake til Anfield, og at Liverpool er villig til å ta ham i mot, men det vil i så fall bli på de betingelser Rafa & Co synes er riktige i forhold til lønn og overgangsum.  Hvorvidt Real Madrid og Owen selv finner dette akseptabelt gjenstår å se.