Villa høyner budet på Baros

Aston Villa er nå villige til å strekke seg til £6.5M for å sikre seg Milan Baros. Warner til Fulham. Lange dager for Pako & Co.

I følge flere britiske medier skal nå Aston Villa være villige til å øke sitt bud på Milan Baros. Liverpool har tidligere insistert på at de vil ha £7M for tsjekkeren, mens Aston Villa har sagt at de ikke kan gå høyere enn £6M. Nå skal man imidlertid på Villa Park være villige til å møte de røde på halvveien. Midlands-klubben er i ferd med å legge inn et bud på £6.5M for 23-åringen, og BBC hevder at ytterligere samtaler med Liverpools daglige leder Rick Parry nå vil finne sted.

Liverpool Daily Post rapporterte tidligere i dag at spilleren var i Birmingham for å sluttforhandle sin kontrakt med Aston Villa i går kveld. I følge BBC stemmer ikke dette. De hevder at Villa ikke har fått tillatelse til å snakke med spilleren ennå.

Lokale Birmingham Post skriver på sin side at kompromissløsningen skal innebære ytterligere £400 000, og at det nye budet altså lyder på £6.4M. De skriver også at Villa insisterer på at de ikke har avtalt personlige betingelser med Baros ennå, all den tid de ikke offisielt har fått grønt lys til å snakke med han.

Warner til Fulham
Tidligere Liverpool-reserve Tony Warner har flyttet fra Cardiff City til Fulham på lån. Keeperen, som også har spilt for Millwall etter at han forlot Liverpool, fikk ingen førstelagskamper for de røde, men satt på benken i en rekke kamper. Scouseren, som hadde låneopphold i Swindon, Celtic og Aberdeen i løpet av sin Liverpool-karriere, kan nå endelig få sin Premier League-debut i en alder av 31 år.

Lang arbeidsdag for Pako
I et intervju med uefa.com avslører Pako Ayesteran at han praktisk talt bor på Melwood i et forsøk på å få Liverpool tilbake til ligatronen i England. Assistent-manageren forteller at en vanlig arbeidsdag starter tidlig om morgenen, og som regel ikke er avsluttet før etter klokken ni om kvelden.

- Det er prisen vi må betale for en eksklusiv skole, sier Ayesteran.

- Engelsk fotball er tøffere enn den i Spania, på grunn av en lengre sesong med flere kamper. Ser du på terminlisten i år er det to uker i desember hvor vi skal spille seks kamper, noe som er helt sprøtt. Det er mye hardere for spillerne å ta seg igjen mellom kampene her, og derfor er sommertreningen også mye viktigere.

- Vi prøver å analysere hver trening, noe som betyr mye arbeid og mange timer foran dataskjermen. Arbeidet går kontinuerlig fra det øyeblikket vi kjøper en spiller. Det er nesten slik at vi skulle hatt en større stab, avslører han.

- Å vinne mesterligaen var utrolig viktig for alle her. Men jeg må si meg enig med Jose Mourinho i at det laget som vinner ligaen er det beste, fordi det representerer arbeidet hele sesongen sett under ett. Vårt mål er å gjøre Liverpool kapable til å vinne ligaen, og vi er trygge på at vi skal være nærmere teten i år. Det viktigste er å ha et lag med balanse, og å være i stand til å rotere på laget uten å affektere lagets form. Mens et lag spiller, burde vi alltid ha et i bakhånd klare til å steppe inn. Jeg føler vi har en sterkere stall i år, selv om det er to-tre posisjoner vi fortsatt må fokusere på med tanke på nye spillere, forteller assistentmanageren.

- For å nå våre mål må vi ofte prioritere. Først må vi spørre oss selv hva potensialet er til det mannskapet vi har til rådighet, og hva som er mulig å oppnå med denne troppen. Ettersom vi skal spille i fire turneringer, må vi kanskje legge større vekt på noen av de enn på andre. Hovedmålet vårt er å bygge et sterkt Liverpool-lag med karakter, avslutter han.