Villa sa nei til cash + Solano

Etter opplysninger vi sitter inne med skal Aston Villa i dag ha avslått et tilbud fra Liverpool om Milan Baros i bytte med cash + Nolberto Solano. Morientes glad for han valgte Liverpool.

Fra relativt sikre kilder har vi i dag fått melding om at Aston Villa skal ha avslått et tilbud fra Liverpool om Milan Baros i bytte med cash + Nolberto Solano. Det er tydelig at Liverpool nå setter hardt mot hardt for å sikre seg den peruvianske landslagsspilleren. Det er som kjent hevet over tvil at Aston Villa ønsker seg Milan Baros. Nolberto Solano har ett år igjen av kontrakten på Villa Park, og skal ha god lyst til å flytte til Liverpool. Dermed sitter de røde med utrolig gode kort på hånden i forhandlingene med Doug Ellis & Co. Vi forventer dermed at siste ord slett ikke er sagt angående denne dealen.

Morientes trives som fisken i vannet
I forkant av kveldens privatlandskamp mot Uruguay forteller Fernando Morientes at han trives som fisken i vannet i Liverpool. Til spanske Dario AS sier han at han ikke har angret et sekund på at han forlot Real Madrid for å spille i Premier League.

- Sannheten er at jeg hadde en periode i karrieren med store forandringer, og jeg trengte tid til å venne meg til spillet både i Frankrike og i England. Det var også hardt å komme i gang i Liverpool, fordi fysikken min var svært dårlig på det tidspunkt.

Nå mener han imidlertid at omstillingsperioden er over, og at spillestilen hans har blitt noe forandret etter at han ankom Anfield.

- I Monaco lærte jeg å bevege meg mye mer. Nå, i Liverpool, spiller jeg mer som en tradisjonell spiss, hvor jeg ikke jobber så mye tilbake som i Monaco. Høye baller inn i feltet er fortsatt viktig i England, slår han fast.

- Jeg tror jeg har tatt de riktige avgjørelsene i de siste tre årene, og smått om senn begynner ting å gå i orden, slik jeg forventet at de ville gjøre. Å spille i Frankrike og England har beriket meg som person og som spiller, og det har gjenåpnet den spanske landslagsdøren for meg med tanke på VM neste år. At vi er fire Liverpool-spillere i den spanske troppen beviser bare at spanske spillere har den kvaliteten som kreves for å lykkes i andre land, avslutter Nando.