Villa ville ha Morientes

I forkant av ligakampen på Villa Park for drøye to uker siden skal David O'Leary har forsøkt å få i stand en avtale som ville bringe Fernando Morientes til Aston Villa. I bytte tilbød han Juan Pablo Angel. Benitez takket nei.

Aston Villa manager David O’Leary har mislyktes med et småfrekt raid mot Liverpool. Han var nemlig så freidig at han foreslo et rent bytte av spisser. Fernando Morientes til Villa. Juan Pablo Angel til Liverpool. Det sa den sportslige ledelsen på Anfield tvert nei til.

Det er lokalavsien Birmingham Mail som beretter om Villas forsøk på å kapre Liverpools spanske stjernespiss. Det var i forkant av Liverpools bortekamp på Villa Park for et par uker siden at O’Leary skal ha lansert forslaget.

Birmingham Mail hevder at Rafael Benitez skal ha vært en beundrer av Juan Pablo Angels kvaliteter mens han var manager for Valencia, og at han på den tiden gjorde fremstøt for å sikre seg spilleren. Avisen skriver imidlertid at det var helt uaktuelt for Benitez å kvitte seg med Morientes i en ren byttehandel.