Vladi comeback i dag

Vladimir Smicer vil bli involvert når reservene møter Aston Villa i ettermiddag. Anthony Le Tallec har fått nr.13. Jordan Holmes for England U17. Tidligere røde fortsetter karrieren.

Aston Villa res-Liverpool res

Liverpools reservelag spiller i dag kl 15.00 en bortekamp mot Aston Villa, etter at begge klubbene som kjent er ute av FA-Cupen.  Vladimir Smicer vil få spilletid for første gang siden kneoperasjonen under pre-season, og Josemi kan også bli involvert.

Vi har en kontakt som skal se kampen i Birmingham, og regner med å kunne legge ut en rapport kort etter at sluttsignalet går.

 

Lykkenummer for Anthony?

Scott Carson fikk nr.20 da han kom fra Leeds for en drøy uke siden, noe som var det tidligere trøyenummeret til Anthony Le Tallec.  Le Tallec kom imidlertid tilbake til Merseyside før denne helgen, og den unge franskmannen vil heretter spille med nr.13 på ryggen.

 

Rød unggutt på landslag

Jordan Holmes er med det engelske U17-landslaget som nå spiller turnering i Algarve i Portugal.  Liverpools representant spilte hele den første kampen da man beseiret Frankrike med 3-1, men var ikke med på banen da det ble nederlag med 0-1 for vertslandet.  I dag spiller engelskmennene mot Norge.

 

Jari til Bundesliga

Jari Litmanen har skrevet under en 18 måneders avtale med bunnlaget Hansa Rostock i Bundesliga.  Jari har de siste månedene vært og spilt i hjembyen Lahti.

Abel Xavier fortsetter å leke globetrotter, i forsøk på å finne klubber som er interessert i hans tjenester på fotballbanen.  Det siste er at portugiseren skal ha et treningsopphold i Roma, i håp om å få en avtale med storklubben.