Vladi teller på knappene

Vladimir Smicer avviser at han er nærme en overgang til gamleklubben Lens. Rafael Benitez avventer avgjørelse om keeperplassen.

Interesse fra England og Frankrike

Vladimir Smicer legger ikke skjul på at han ikke har særlig tro på forlenget spill i Liverpool FC utover denne sesongen.  Kontrakten til tsjekkeren løper ut til sommeren og på Anfield har man så langt ikke tilbudt ham en ny avtale.  31-åringen benekter imidlertid tidligere rapporter om at han er nærme en overgang til sin tidligere klubb Lens, og sier isteden at det kanskje ikke vil være noen lur avgjørelse.

 

- Jeg har aldri sagt at jeg vil gå tilbake til Lens.  Sannheten er at jeg sannsynligvis forlater de røde, men det er fortsatt usikkert hvor jeg reiser hen.  Jeg har ingen konkrete tilbud.  Det har kommet to eller tre henvendelser fra England og det samme antallet fra Frankrike.  Jeg har ikke sagt hvilke disse er, og det ønsker jeg heller ikke å gjøre.

 

- Lens har spurt meg, og jeg har snakket med dem, men det er langt unna en avtale.  Jeg er ikke sikker på om det vil være den beste løsningen å reise tilbake til Lens.  Vi vant den franske ligaen og cupen da jeg var der, og folk ville forvente mer av meg enn jeg kan innfri.  Kanskje vil det være bedre å starte med blanke ark.  Jeg vet at Wisla Krakow var interessert i vinter da jeg var skadet, men jeg har aldri tenkt på å spille i den polske ligaen.  Jeg vil vurdere alle muligheter til sommeren.

 

Selv om Vladi synes å være på vei vekk fra Anfield, tror han fortsatt at Benitez kan komme til å benytte ham under de siste kampene av sesongen.  – Benitez er intelligent.  Han vet at han behøver å komme blant de fire beste i Premier League og spille bra i Champions League.  Jeg kan derfor ikke se at han ikke skulle utnytte hele den spillerstallen han har.  Kanskje vil jeg forsvinne til sommeren, men det betyr ikke at han ikke vil la meg spille nå.

 

 

Carson eller Dudek?

Scott Carson spilte sin beste kamp for Liverpool mot Manchester City på lørdag, mens en Jerzy Dudek som fortsatt ikke er hundre prosent skadefri satt på benken.  Mange tror at man vil benytte den rutinerte polakken i heksegryta i Torino på onsdag, men manager Rafael Benitez sier at ingenting er avgjort vedrørende hvem som skal stå mellom stengene.

 

- Scott spilte en god kamp, men nå må vi se om Jerzy blir helt frisk igjen.  Først da vil vi ta en endelig avgjørelse.  Hvis begge er klare er det ikke noe problem for meg, fordi jeg har tro på dem begge.