Warnock fnyser av Everton-rykter

Stephen Warnock karakteriserer rykter om at han er misfornøyd i Liverpool, og ønsker overgang til naoben Everton, som rent oppspinn. Rafael Benitez hyller sin kaptein.

Stephen Warnock har i dag slått tilbake mot ville rykter i tabloidpressen, om at han skulle ønske å forlate Liverpool til fordel for Everton. Det var en av de fantasifulle søndagsavisene i England som i helgen kunne berette at Warnock var misfornøyd med tilværelsen på Anfield.

Liverpool-forsvareren sier i dag at ingenting kunne ha vært lengre fra sannheten enn dette. Warnock signerte som kjent en ny kontrakt med de røde i sommer.

- Jeg er lykkelig her, og ville ikke ha signert en ny kontrakt om jeg ikke var det. Så enkelt er det, sier Warnock til Liverpools offisielle hjemmeside.

- En avis hevdet at jeg var misfornøyd på Anfield, og skrev at jeg ønsket å snakke med David Moyes om en overgang til Everton. Det er bare ikke sant.

- Når jeg kommer hjem fra trening, pleier jeg ikke å diskutere min karriere med vennene mine. Jeg er sammen med venner for å ha det artig, og jeg diskuterer ikke min jobb med dem. Jeg ville definitivt ikke ha nevnt det for dem, selv om jeg skulle hatt et ønske om å forlate Liverpool. For å være ærlig, så synes jeg faktisk synd på personen som har sagt at jeg var ulykkelig i Liverpool. Det er egentlig ganske trist.

- Selvsagt er jeg skuffet de gangene jeg ikke får spille, men det betyr jo ikke at jeg ønsker å skifte klubb. Jeg vil tro alle spillere føler det på denne måten. Denne sesongen har vært bra for meg, og jeg føler at jeg har fortsatt framgangen fra i fjor. Jeg slo igjennom på Liverpool i fjor, men følte at jeg ikke fikk vist meg fra min beste side. Det skuffet meg. Jeg har jobbet hardt i sommer, for å nå det nivået jeg ønsket, og nå føler jeg at jeg gjør det bra, avslutter Warnock.

Rafa hyller kapteinen
Rafael Benitez mener Steven Gerrard er en av de beste spillerne i verden, selv om han ikke vant ”Gullballen” i går. Scouseren måtte som kjent nøye seg med en tredjeplass i den prestisjefylte avstemningen, bak Ronaldinho og Frank Lampard.

- Jeg ventet, ja regnet med, å høre at Steven Gerrard vant ”Gullballen”, men å bli blant de tre beste er uansett en stor prestasjon. Kanskje vil han viinne den ved neste korsvei, sier Rafa.

- Jeg føler han burde ha vunnet den denne gangen, ettersom han spilte storartet i tre ulike posisjoner under Champions League-finalen, og inspirerte laget til seier. For meg er han en av de beste spillerne i verden, men også Ronaldinho og Frank Lampard er veldig gode spillere.

- Det sier noe om standarden i Premier Leauge, når tre av de fire beste i avstemningen spiller i England. Thierry Henry ble nummer fire, og beviser at nivået i ligaen er utrolig høyt. Og til neste sesong vil man trolig få se enda flere toppspillere her, avslutter Liverpool-manageren noe kryptisk.