Warnock i syvende himmel

Stephen Warnock er henrykt over å bli inkludert i Englands-troppen for andre gang, men forventer ikke å få spille. Steve Finnan fikk en smell i kneet mot Chelsea, men trener nå som normalt igjen.

Stephen Warnock uttrykte i dag stor glede over igjen å være inne i landslagsvarmen. Det skjedde i tolvte time, etter at Arsenals Ashley Cole måtte melde forfall til Englands VM-kvalifiseringskamper mot Østerrike og Polen. Men selv om han nå er med i troppen igjen, er vel utsiktene til en debut for England ikke de beste. Ikke minst ettersom landslagssjef Sven Göran Eriksson har lansert klubbkameraten Jamie Carragher som ett hett alternativ på venstrebacken i Cole sitt skadefravær.

- Innkallelsen kom som en overraskelse på meg. Jeg skulle trene på Melwood i går ettermiddag, og da jeg kom dit begynte Rafael Benitez å spørre om jeg følte meg i form og fri for skader. Etterpå spurte han om han fikk et par ord på tomannshånd med meg. Jeg ble bekymret for at jeg hadde gjort noe galt, og var i trøbbel, smiler Warnock.

- Når han fortalte at jeg hadde blitt innkalt til landslagstroppen ble jeg henrykt. Jeg visste at Ledley King og Sol Campbell var kommet tilbake etter forrige samling, så jeg regnet ikke med å være med i troppen denne gangen. Det var ingen stor overraskelse da jeg opprinnelig ikke ble inkludert, så dette kom som en gledelig nyhet for meg. Jeg sluttet meg til resten av troppen i går kveld, og nå ser jeg fram til å trene med resten av gjengen på landslaget igjen, sier Warnock til liverpoolfc.tv i dag.

- Jeg tviler på at jeg vil gå rett inn på laget. Jeg forventer det ikke. Det er mange erfarne spillere her, og manageren vil sikkert plukke ut en kar som Carragher til lørdagens kamp. Det er en viktig kamp, og når jeg kom med i troppen først nå, kan jeg ikke forvente å være med i startoppstillingen. Men jeg ser frem til resten av samlingen uansett, avslutter scouseren.

Godt skadenytt for Finnan
Det var en kneskade som satte Steve Finnan utenfor gårsdagens trening med Irland. Høyrebacken fikk seg en smell i kneet i ligakampen mot Chelsea, og måtte ta det med ro. Nå har imidlertid Irlands legeteam erklært Liverpool-spilleren som skadefri igjen, og han trente som normalt med den irske troppen i dag. Han er dermed høyaktuell til Irlands kamper mot Kypros og Sveits i denne og neste uke.