Welsh håper på en sjanse

John Welsh vil fortsatt våre tålmodig i sin drøm å spille mer for Liverpool. Chris Kirkland håper å være tilbake før sesongslutt. Toppscorer linket til Anfield. Utsolgt hele neste uke.

Welsh aktuell mot Bolton

Rafael Benitez vil i dag og i morgen nøye vurdere de mulighetene han foran hjemmemøtet mot Bolton til lørdag.  Forhåpentligvis får manageren ingen ubehagelige overraskelser når spillere kommer tilbake fra landskamper i dag.  Djimi Traore meldte seg på i diskusjonen om en startplass etter å ha spilt for reservelaget på tirsdag og Fernando Morientes kan være aktuell for et overraskende comeback.

 

21-åringen John Welsh er også forventet å være med i troppen.  Scouseren har ennå ikke startet en ligakamp for det Liverpool som han har vært tilknyttet siden han var åtte år, men kan nå være nærmere enn noen gang med Xabi Alonso og Dietmar Hamann ute med skader.  Det kan også være slik at Benitez vurderer at han vil bruke Steven Gerrard i en mer offensiv rolle.  Welsh la selv inn en god søknad med to gode kamper for England U21 den siste uka, og han sier at han nå håper på en sjanse men vil samtidig fortsatt være tålmodig.

 

- Jeg tilhører det som for meg er en av de beste klubbene i verden, slik at jeg fortsatt vil vise tålmodighet.  Jeg vet det er mange gode spillere her.  Sjefen har vist at han vil sette inn unge spillere dersom de fortjener det, og jeg vil fortsette å jobbe hardt.  Han fortsetter å snakke med meg, forteller meg hva jeg skal gjøre, og jeg tar alt til meg.  Du må etter hvert spille førstelagsfotball, men Rafael Benitez ønsker at jeg blir i Liverpool.  Jeg elsker klubben og ønsker å slå igjennom her.

 

- Steven Gerrard er en av mine idoler, og du prøver å gjøre det han presterer hver uke.  Det ville være en drøm å få spille ved siden av ham, men det er opp til Rafael Benitez.  Staben her føler at jeg bør score flere mål og det er et område jeg gjerne vil forbedre.  Mine sterke sider inkluderer det å takle og forhåpentligvis også mitt pasningspill, men det er mye jeg kan bli bedre på.  Jeg er ennå ung og vet at jeg ikke er noe ferdig produkt.

 

 

Kirkland to uker unna full trening

De som håpet at Chris Kirkland ville bli spilleklar i første halvdelen av april må nok tro om igjen, selv om keeperen sier at alt går bra etter ryggoperasjonen.  Den uheldige siste skansen har isteden siktet seg inn mot å være på banen innen denne sesongen er slutt.

 

- Rekonvalesensen går bra.  Jeg opererte ryggen for elleve uker siden, noe som var nødvendig ettersom jeg hadde vært plaget med det en stund.  Klubben og jeg bestemte at noe måtte gjøres en gang for alle.  Jeg har begynt å løpe igjen, men er fortsatt et par uker unna at jeg kan begynne å kaste meg og drive ren keepertrening.  Jeg håper jeg kan være tilbake i spill innen sesongen er slutt.

 

- Det vil være opp til sjefen når jeg skal spille, men alt jeg kan gjøre nå er å komme meg i form.  Jeg håper at de problemene jeg har hatt nå er over.  Tidligere var jeg ikke bare plaget når jeg spilte, men også til daglig når jeg for eksempel skulle komme meg ut av senga om morgenen.  Nå føler jeg ingen smerter, noe som er flott.

 

- Jeg trives ikke med å se på de andre spille, selv om jeg søker etter hvordan gutta har gjort det.  Scotty Carson har kommet hit, som er en god engelsk keeper.  Du vet at i en slik toppklubb vil det alltid være konkurranse, og forhåpentligvis kan Scotty bidra til at keeperne her løfter hverandre enda mer.  Jeg må nå bare jobbe hardt ut denne sesongen, i den kommende pre-season, og forhåpentligvis greie å imponere manageren.

 

 

Marek Mintal linket

Liverpool har i dag blitt linket til toppscoreren i Bundesliga, slovaken Marek Mintal.  Mintal har scoret 21 mål for svakt plasserte Nurnberg fra sin offensive midtbaneposisjon.  27-åringen skal visstnok ha en prislapp på £6M, men hvis de røde følger opp sin interesse vil man nok verdsette spilleren noe lavere.

 

 

Utsolgt mot Bolton, Juve og Man City

Hjemmekampen mot Juventus ble i dag utsolgt, bare noen få timer etter at billetter ble lagt ut på åpent salg.  Det har aldri tidligere denne sesongen vært et slikt trykk etter billetter til en hjemmekamp i Champions League.  Lørdagens ligakamp mot Bolton er i tillegg utsolgt, og gjestene fra Lancashire har også solgt ut sin kvote.  Det finnes heller ikke igjen billetter til de som ønsker å se Liverpools bortekamp mot Manchester City en uke senere.