Xabi ut – Didi inn

Rafael Benitez håper at Didi Hamann er spilleklar til returkampen, etter at Xabi Alonso er suspendert for et feilaktig gult kort. Steve Finnan mener at man kan gi Xabi en finaleplass. Bruno Cheyrou tilbake?

Ikke gult kort

Rafael Benitez hadde noe blandende følelse etter 0-0 mot Chelsea i går.  Manageren mente at man kunne fått enda mer ut av en kamp man hadde god kontroll på i lange perioder, og at det gule kortet som gir Xabi Alonso karantene til neste uke var feil.  Rafa ville samtidig før sesongen tatt imot et tilbud som sa at en enkeltstående seier på Anfield ville gitt finaleplass i Champions League.  Nå håper han at Dietmar Hamann vil bli spilleklar, slik at han kan erstatte Alonso førstkommende tirsdag.

 

- Jeg har sett taklingen(fra Alonso) på fjernsyn og det var ikke et gult kort.  Jeg er ikke fornøyd med det, og det er heller ikke Xabi.  Det er synd, fordi det er så klart.

 

- Vi har spilt tre måneder uten Xabi på laget og vi har vunnet mange kamper, noe vi vil prøve igjen.  Didi Hamann trener normalt og jeg tror han kan bli klar til returkampen.

 

- Før kampen ville jeg ha sagt at dette var et godt resultat, men etterpå er jeg ikke fornøyd.  Vi kontrollerte 2.omgang.  Men hvis du hadde sagt ved starten av sesongen at vi behøvde å vinne en kamp for å nå finalen i Europacupen hadde jeg vært fornøyd med det utgangspunktet.

 

 

 

- Vi spiller for Xabi

Det er liten tvil om at advarselen til Alonso fire minutter før slutt satte en liten demper på hva som ellers var en utmerket rød kveld i London.  Steve Finnan snakker imidlertid for de andre spillerne når han sier at man ønsker å sikre den gode spanjolen en plass i finalen ved å slå Chelsea på eget gress.

 

- Vi kan gjøre det for Xabi, vi kan sørge for at han har en finale å se frem til.  Det var flere av oss som manglet et gult kort før utestengelse, og han hadde bare uflaks at det ble ham.  Det syntes ikke å være mye av et gult kort heller, men vi ønsker nå å gi ham en finaleplass.

 

 

Usikkerhet om Bruno

Bruno Cheyrou er i ferd med å fullføre den første sesongen av en toårig låneavtale med Marseille.  Det har imidlertid ikke blitt mye spilletid på 26-åringen i fransk liga heller, og nå antyder han at det kan bli aktuelt å komme tilbake til Merseyside før tiden.

 

- Jeg tilhører fortsatt Liverpool og jeg vil trolig gå tilbake dit, sier Cheyrou til Marseille’s eget nettside.  – Jeg vil snakke med ledere i Liverpool og vi får se om de ønsker at jeg skal bli eller om jeg må se meg om etter en ny klubb.