Ydmyk og skuffet Benitez

Det var en tydelig frustrert Liverpoolmanager som møtte pressen etter kampen. Han innrømmer at de spilte en dårlig kamp i kveld og at laget må heve seg betraktelig til helgen.

Manageren sa til pressen at søndagens batalje mot Everton har blitt enda mer viktigere enn før på grunn av de to tapte poeng mot Blackburn.

 

- Vi vet vi spilte en dårlig kamp. De gjorde det vanskelig for oss og forsvarte seg godt. Vi slet med å finne rom, komme på skuddhold og kom altfor sjeldent rundt på kantene.  

 

Mange ble overrasket da han tok Baros av banen uti andre omgang. Rafa sier han ønsket å prøve noe nytt, gjøre en endring da alt så låst ut mot slutten av kampen. – Jeg måtte forsøke å endre på spillet vårt og valgte å kjøre med Garcia rett bak Morientes en periode. Det virket dessverre ikke, men vi hadde kjørt oss fast og måtte forsøke med en vri.

 

Han oppsummerte kampen videre slik:

 

- Vi leverte dessverre en altfor svak match. Spiller du mot lag som jobber bra og ikke vinner de viktige andreballene, vil du alltid slite. De forsøkte seg hele tiden på farlige kontringer og måtte passes godt på. Vi vet at vi må vinne mot Everton søndag, og vil gjøre alt for å få med alle tre poengene.