Ytterligere Owen-samtaler i dag

Liverpool vil holde nye samtaler med Michael Owen i dag, etter at spissen hadde møter både med dem og Newcastle i går. Solano fortsatt aktuell. Monaco linkes til Cisse. Villa nær Bouma-avtale.

Sky News melder nå at Michael Owen vil holde ytterligere samtaler med Liverpool i dag, etter at han i går holdt samtaler både med Anfield-klubben og med Newcastle. Owen skal ha pratet både med Rafael Benitez, Rick Parry og David Moores før han satte kursen mot Newcastle i går kveld. Real Madrid har nå bekreftet at Liverpool endelig har lagt inn et offisielt bud på den engelske landslagsspissen, og den kongelige klubb vil nå vurdere dette budet i dag.

Madrid-klubben har tidligere akseptert et bud på £16M fra Newcastle, og har nå altså to konkrete bud på bordet. Liverpool er ikke villige til å betale like mye for spilleren som Newcastle. De røde skal i følge rapportene ha tilbydd £6M i cash, samt at de vil slette gjelden på like i underkant av £4M som Real Madrid skylder dem. Et annet forslag fra Anfield skal være et lån på ett år, for så å betale £8M for spilleren til neste sommer. Sistnevnte skal visstnok Real Madrid allerede ha avslått.

Owen har allerede gitt uttrykk for at han heller vil hjem til Liverpool enn til Newcastle, men Real Madrid kan finne på å beholde spilleren om man ikke finner en løsning på sagaen før morgendagens transferdeadline.

- Vi har fått inn to bud på Owen fra England, og det ene har vi allerede akseptert. Det andre vil bli diskutert av våre direktører i dag. Dersom Owen ikke ønsker å gå til en bestemt klubb etter at vi har akseptert budet deres, vil han forbli i Madrid og kjempe om en plass på laget vårt. Vi kan eventuelt revurdere situasjonen i januar eller ved sesongslutt, om ingenting skjer denne uken, slår Reals visepresident, Emilio Butragueno, fast.

Under gårsdagens samtaler på Anfield skal Owen ha indikert at han er villig til å gå noe ned i lønn, til £80 000 i uken, for å få igjennom en overgang til Anfield. Hovedproblemet for Liverpool består imidlertid i å bli enige med Real Madrid. I følge The Times skal Owen i går ha fått forsikringer om at Rafael Benitez virkelig ønsker han i sin tropp. Newcastle skal på sin side ha tilbudt Owen en ”get-out-clause” som gjør at han kan forlate klubben etter bare ett år.

Solano fortsatt aktuell
The Times skriver også at Benitez fortsatt er ivrig på å styrke stallen i andre posisjoner, og at de røde fortsatt håper å hente Nolberto Solano fra Aston Villa for £1.5M.

Hva skjer med Cisse?
Flere nettsteder skriver i dag at Djibril Cisse kan være på vei til Monaco på lån fra Liverpool. De ser også dette som ett ledd i prosessen for å bringe Michael Owen tilbake til Anfield. Marseille skal nå ikke lenger være interessert i å hente Liverpool-spissen.

- Vi kom aldri i gang med forhandlinger, for vi har indikasjoner på at Cisse vil gå til Monaco på lån for ett år, mot en kompensasjon på 4 millioner euro, skal en Marseille-kilde ha sagt til AFP.

Dette skal Monaco ha benektet, men klubbens visepresident, Gerard Brianti, har innrømmet at de er interessert i å hente Cisse.

- Han er en interessant spiller, og ingen klubb vil takke nei til han, uttaler Brianti.

Bouma går til Villa?
Alt tyder på at Aston Villa vinner kampen om signaturen til den nederlandske stopperen Wilfred Bouma. Det ble i går rapportert at Liverpool også hadde følere ute etter landslagsspilleren. Villa skal i følge rapportene ha fått tilslaget på £4M, og det ventes at spilleren skriver under en kontrakt på Villa Park i dag.