Zaragoza nekter å gi slipp på Milito

Liverpool står fast i forsøket på å bringe Gabriel Milito til Anfield. Agent sier at Figo bestemmer seg i morgen. Crouch likevel med mot Kaunas? Partridge til Wednesday?

Liverpool ser ut til å stå helt fast i forsøket på å hente den argentinske midtstopperen Gabriel Milito til Anfield. Real Zaragoza nekter nemlig plent å gi slipp på sin stjerne. Etter to veldig gode sesonger på La Romareda, har spilleren selv uttalt at han er klar for en overgang til de røde, som nå ska ha tilbudt spanjolene hele £8M for stopperen.

Real Zaragoza står imidlertid steilt på sitt, og har kontret Liverpools forsøk på å kjøpe spilleren med å tilby han en ny kontrakt der de matcher lønnen som Anfield-klubben skal være villige til å gi argentineren. Spillerens nåværende kontrakt gjelder for øvrig for to år til.

Zaragozas daglige leder, Jeronimo Suarez, sier til Sky Sports sitt nettsted at han er nesten sikker på at Milito spiller for klubben i La Liga også neste sesong, trass i interessen fra Anfield. – Det er nesten utelukket at vi selger Gabriel Milito. Vi er kun interesserte i å beholde han, og vi har gitt han et meget godt tilbud om kontraktsforlengelse.

Dette synspunktet blir delt av spanjolenes manager, Victor Munoz. – Jeg er overbevist om at Milito spiller for oss når sesongen starter.

Samuel og Andrade de neste på lista?
Dersom Rafael Benitez ikke lykkes med å prise argentineren bort fra Zaragoza, venter Sky Sports at han retter blikket mot to andre aktuelle midtstoppere i Spania, nemlig Real Madrids Walter Samuel og Deportivo La Corunas Jorge Andrade.

Figo bestemmer seg i morgen?
Agenten til Luis Figo skal nå ha uttalt at verdensstjernen bestemmer seg for hvor hans fotballfremtid ligger i morgen. Grunnen til at en transfer bort fra Real Madrid har dratt i langdrag, skal være at Figo i følge kontrakten med Madrid-klubben skal ha om lag £4.5M i lønn for den kommende sesongen. Portugiseren ønsker en sluttpakke som utgjør forskjellen mellom denne kontraktsfestede lønnen og det han vil få utbetalt i sin nye klubb. Den nye klubben er fortrinnsvis Liverpool, og forskjellen skal utgjøre om lag £2M. Dette skal også være årsaken til at Real Madrid plutselig forlangte dette i overgangssum fra de røde, noe de senere skal ha fraskrevet seg. Etter dette skal det ha pågått harde forhandlinger mellom Figos representanter og Real Madrid om denne sluttpakken.

Crouch likevel Kaunas-aktuell?
Liverpoolfc.tv skrev i går at Peter Crouch ikke var aktuell for de to kampene mot Kaunas i 2. kvalifiserende runde til Champions League. Vi i liverpool.no påpekte at dette var besynderlig, all den tid fristen for å melde på spillere til disse kampene går ut ved midnatt i dag. Vi har grunn til å tro at liverpoolfc.tv har misforstått reglene for påmelding av spillere. Reglene er nemlig annerledes enn for gruppespillet, der man må melde inn en tropp før hele gruppespillet tar til. Liverpoolfc.tv har tilsynelatende trodd at det samme gjelder for kvalifiseringsspillet. Dermed har vi grunn til å tro at både Mohamed Sissoko og Peter Crouch vil være spilleberettiget mot Kaunas, og kan dermed få sine offisielle Liverpool-debuter i disse kampene.  Sissoko kunne nemlig ikke spille mot TNS i den andre kampen, ettersom overgangen først ble klar etter at den første kampen var spilt.

Partridge til Wednesday?
Frigitte Ritchie Partridge befinner seg for tiden på prøvespill i Sheffield Wednesday, og spilte i går kveld samtlige 90 minutter i klubbens treningskamp mot skotske Partick Thistle. Selv om han ikke markerte seg spesielt i et tamt og målløst oppgjør, kan det gå mot kontrakt med Hillsborough-klubben for den tidligere Liverpool-vingen.