Zenden imponert over Doherty

Bolo Zenden ble mektig imponert over TNS-keeper Ged Doherty i går. Stolt McKenna. West Ham-boss bekrefter at han ønsker Baros. Gonzales etterlyser livstegn fra Anfield. Henchoz i Wigan-link.

Boudewijn Zenden var mektig imponert over TNS sin keeper Gerard Doherty etter gårsdagens kamp i Wrexham. Doherty har levert to utrolige kamper mot de røde, og Zenden mente at keeperen var årsaken til at Liverpool kun gjorde tre mål på Racecourse Ground i går kveld.

- Jeg syntes vi spilte bra på hjemmebane, selv om vi burde ha gjort flere mål. I går tok det lang tid før vi klarte å score det andre målet, men TNS fortjener ros for en ny strålende kamp. Spesielt kan deres keeper, Doherty, se tilbake på to fantastiske kamper mot Liverpool, uttaler nederlenderen til liverpoolfc.tv.

- Jeg trives under preseason-treningen med Liveprool så langt. Vi jobber hardt, og trener to ganger om dagen for å bli i så god form som mulig til den neste kampen i Champions League-kvalifiseringen, legger han til.

McKenna stolt av sitt lag
TNS-manager Ken McKenna var en stolt mann etter at laget hans på ny gjorde en heltemodig innsats mot sine mer berømte opponenter. Til slutt spøkte han med at det nesten var stygt gjort av Liverpool å kaste Steven Gerrard innpå de siste drøye tjue minuttene.

- Jeg syntes det var litt slemt gjort ja, å la han komme inn på tampen når vi var veldig trøtte. Vi kunne ha blitt latterliggjort mot et lag av Liverpools kaliber, men nå kan vi være stolte av det vi har prestert.

Pardew bekrefter Baros-interesse
West Ham-manager Alan Pardew har bekreftet overfor Sky Sports at han er interessert i å hente Milan Baros til Upton Park. – Jeg ønsker ikke å snakke mye konkret om Milan Baros, ettersom han fortsatt er under kontrakt med Liverpool. Men vi er ute etter en spiss, og dersom noen med hans kvaliteter skulle bli tilgjengelig vil vi selvsagt legge inn bud på han.

På direkte spørsmål om Baros er tilgjengelig for transfer skal nå Rafael Benitez i følge liverpoolfc.tv ha svart med det noe kryptiske: - Han er en spiller som er viktig for oss – men vi vet at markedet av og til forandrer seg.

Bekymret Gonzales
Rapporter hos Sky Sports forteller at Mark Gonzales er litt småbekymret fordi han ikke har fått noen bekreftelse på låneovergangen fra Albacete. Chileneren skal nå ha kastet krykkene etter den alvorlige kneskaden, og ønsker å bli hentet til Anfield så snart som mulig.

- Det bekymrer meg litt at jeg ikke har hørt fra Liverpool. Men jeg antar at det vil skje i neste uke. Det går fremover litt om senn med rehabiliteringen etter skaden, og jeg kan trene litt uten krykker nå, og alt ser ut til å gå etter planen når det gjelder rehabiliteringen.

Wigan vurderer Henchoz
Den tidligere Liverpool-stopperen Stephane Henchoz, som i sommer ble frigitt av Celtic, er i nyopprykkede Wigans søkelys. Sveitseren skal trene med klubben i Danmark den kommende uken, og i følge manager Paul Jewell er det ikke usannsynlig at det blir kontrakt på landslagsspilleren.