Zenden ute mot CSKA

Boudewijn Zenden er ikke med til Bulgaria på grunn av en lårskade, men ventes å bli klar til ligastarten. Milan Baros likevel med til Sofia, og det er også unggutten Antonio Barragan.

Tidligere i dag kom nyheten om at Djimi Traore vil være ute i fire uker med skade.  Nå kan Liverpool melde at også Bolo Zenden vil være hjemme når troppen reiser til Bulgaria tirsdag morgen.  Nederlenderen har pådratt seg en lårskade og vil bli behandlet på Melwood mens de røde forbereder seg til kampen i Sofia på onsdag.  Dette skal imidlertid ikke være noen alvorlig skade og det ventes at flankespilleren vil bli klar til ligamøtet mot hans tidligere lagkamerater i Middlesbrough til lørdag.

Til tross for tidligere meldinger som sa det motsatte vil likevel Milan Baros bli med til Bulgaria.  Angriperen er ventet å være på vei vekk fra Anfield, og har av den grunn ikke blitt benyttet under tidligere kvalifiseringskamper i Champions League, men setter seg altså på flyet i morgen.  Det vil også 17-åringen Antonio Barragan være.  Høyrebacken, som ble hentet fra Sevilla, var ventet å spille på reservelaget den kommende sesongen men kan nå få en tidlig mulighet til å sitte på benken.