Zenden ventes klar neste uke

Liverpool vil starte forhandlinger med Boudewijn Zenden til fredag. Luis Figo også aktuell. Liverpool varmer opp i Wrexham.

Nederlender på Bosman

Kontrakten til Bole Zenden løper ut førstkommende fredag, og midtbanespilleren som blir 29 år i august har allerede sagt nei til et tilbud fra sin siste klubb Middlesbrough.  Ifølge Liverpool Daily Post vil nederlenderen starte forhandlinger med Liverpool på fredag, og ifølge spillerens far forventer man ingen problemer i så måte.

 

- Penger er ikke et tema for Boudewijn, sier Pierre Zenden.  - Hvor klubben er i form av Champions League eller UEFA Cup er det som virkelig teller.  Han er en fri agent til fredag, men vi forventer å kunne annonsere noe tidlig neste uke.

 

Etter det liverpool.no erfarer skal det meste være klart i forhold til en overgang for Zenden, og at han og José Reina forventes å bli de første seniorspillerne som Rafael Benitez handler inn foran 2005/06.

 

 

Også kontakt med Figo

Liverpool er også interessert i den portugisiske veteranen Luis Figo, men som daglig leder Rick Parry uttalte i går er man ikke villig til å gå med på de lønnsbetingelsene, antatt til å være £90.000, som 32-åringen har på Bernabeu.  Hvis Figo firer på kravene kan det bli aktuelt med en overgang til Anfield.  Spilleren selv har sagt at han gjerne vil avslutte karrieren i Premier League.

 

 

Pre-season mot Wrexham

Med Champions League bare to uker unna vil Liverpool spille én treningskamp før man møter TNS.  Det vil bli mot Wrexham på Racecourse Ground, hvor de røde også spiller returen mot TNS.  Kampen spilles lørdag 9.juli.  Wrexham rykket sist sesong ned i 2nd division, eller 4.divisjon som det het i gamle dager, i England.