- Anfield er magisk.

Fernando Morientes forteller at både han og hans far har blitt voldsomt betatt av Liverpool FC. - Stedet er magisk, sier spanjolen.

Fernando Morientes uttaler til dagens Liverpool Echo at han er helt trollbundet av magien til Liverpool Football Club. Spanjolen mener at Anfield-klubben besitter en merkelig magi, som han og hans far har falt helt for.

Etter å ha vært i klubben ett år, har den tidligere Real Madrid-stjernen blitt helt betatt av klubbens aura, noe som han selv er svært overrasket over.

- Da jeg kom fra Madrid til Liverpool så jeg bare en stygg by, hvor været alltid var dårlig. Jeg syntes hele stedet virket trist. Men nå har jeg blitt vant til byen og været, og har blitt veldig betatt av Liverpool – både  byen og klubben, forteller spanjolen.

- Ingenting ved Anfield kan sammenlignes med mine åtte år i Real Madrid. Det er ikke bare sjarmen ved Liverpool FC som har overveldet meg. Historien til denne klubben trollbinder deg også, legger han til.

- Jeg bare elsker de øyblikkene der jeg strekker meg opp og toucher klubbskiltet på vei ut på banen foran et øredøvende publikum. Du kan se at våre motstandere også blir helt bergtatt av denne situasjonen, og egentlig tror jeg de også ønsker å ta på skiltet.

- Garderobene på Anfield har også mer sjarm enn på Bernabeu. Ting er ikke så moderne her, med mindre garderobeskap og lignende, men det er noe helt annerledes over det. Atmosfæren og historien som sitter i veggene overvinner deg totalt.

Morientes forteller at også hans fotballfrelste far bemerket dette da han kom på besøk til klubben.

- Min far er lidenskapelig fotballinteressert, og han har besøkt alle klubbene jeg har spilt for, da han elsker å seg meg spille. Da han kom til Liverpool første gangen, innrømte han at han aldri hadde trodd at en engelsk klubb ville gi han gåsehud. Anfield fikk hårene til å stritte bakpå nakken hans, forteller Nando.

- Etter å ha sett sin første Liverpool-kamp på Anfield kom han bort til meg og sa: ”Denne klubben har en merkelig magi”. Min far er like trollbundet av Liverpool FC som jeg er, avslutter spanjolen.