- Back in business

John Arne Riise mener at Liverpool er tilbake i slag etter to seire på en halv uke. Nordmannen roser matchvinner Luis Garcia. Xabi Alonso fikk smell i kneet.

Etter en svak innledning av 2006 er mye av inntrykket rettet opp med to 1-0 seire i ligaen mot Wigan og Arsenal i løpet av den siste uka.  Nå ser Liverpool og John Arne Riise fram til en ladet FA-Cup kamp mot Manchester United på lørdag, samtidig som nordmannen berømmer målscorer og innbytter Luis Garcia.

- Vi vet at når reservene kommer på banen vil de være klare til å vise seg fram.  Luis har vært ute med skade, men han kom inn og avgjorde for oss, sier Riise til Liverpool Echo.

- Jeg tror det var viktig for Luis å få et mål slik at han kunne si at han var tilbake.  Han er en type som kan brenne sjanser, for så å dukke opp og score et viktig mål.  Han er en intelligent spiller som vet hvor han skal plassere seg og kan score mål.  Hvert lag trenger en slik type spiller.

- Han prøver ting.  Det kan være at det ikke fungerer og folk ikke liker det, men det er slik han spiller.

- Vi har nå vunnet de to siste kampene, holdt buret rent og viste i perioder utmerket fotball mot et Arsenal som ble utspilt.  Jeg tror vi definitivt er ”back in business”.

- Det er ikke snakk om at vi skylder dem noe, men vi fortjente ikke å tape mot Manchester United sist på deres bane og nå ser vi fram til møte dem på Anfield.

- Vi ønsker å gå til finalen, og for å gjøre det må vi slå dem.

Xabi Alonso skal ha fått en smell i kneet mot Arsenal, og ikke nederst på låret slik en kunne få inntrykk av på TV-bildene.  Det er likevel ventet at spanjolen vil bli spilleklar til lørdagens kamp mot Manchester U.