- Bellamy et røverkjøp

Kenny Dalglish er overbevist om at Craig Bellamy vil passe inn i Liverpool FC. Daniel Alves forsinket til pre-season med Sevilla.

King Kenny berømmer angrepskjøp
I bladet LFC Magazine sier Kenny Dalglish at spillestilen til Craig Bellamy vil passe inn i måten de røde spiller på, og legenden mener at Rafael Benitez har gjort et varp som har sikret seg den hurtige waliseren for £6M.

- Bellamy er en spiller som vil passe bra inn i måten Liverpool spiller.  Han kan dra nytte av en type som Peter Crouch og sjansene han lager for andre, tror Kenny.  – Han scoret mange mål for Blackburn forrige sesong og det i en formasjon hvor han spilte ved siden av en stor angrepsmakker.  Dette syntes å passe hans spill siden han liker å ligger å lene seg på den bakerste forsvareren.  Men den farten han har vil han alltid komme til scoringsjanser, og hvis han mener at han kom til mange sjanser forrige sesong kan en bare vente til han spiller med folk som Crouch, Gerrard og Alonso.

- Hvis en sammenligner den overgangsummen noen har betalt for angripere denne sommeren, og som har en scoringstatistikk som ikke kan sammenlignes med den til Bellamy, da har man gjort en god handel.

- Han er den typen angriper som aldri hviler.  Han er alltid i hælene på forsvarspillerne da de har ballen og han er typen som kan gjøre noe ekstra i kamper hvor det står 0-0 og intet skjer.  Han har innstillingen til en vinner, og du kan ikke ha for mange slike i et lag.

- Bellamy kan være hissig, men Rafa vil greie å håndtere ham uten problemer.  Hvis han i det hele tatt hadde tvil om hans talent eller temperament ville han ikke blitt en Liverpool-spiller, avslutter Dalglish.


Alves starter pre-season
Daniel Alves var en av fire brasilianere hos Sevilla som ikke møtte da pre-season startet i dag.  Det var imidlertid en naturlig årsak, siden søramerikanerne ble utsatt for en flystreik, skriver den spanske avisen AS.  Spillerne vil gå gjennom en tradisjonell legekontroll i dag og i morgen, før man i morgen kveld reiser på treningsleir.

Det er ingen hemmelighet at Alves er øverst på den ønskelisten som Rafael Benitez har satt opp i sin søken etter en høyreving.  Spilleren selv har også ytret et ønske om å komme til Anfield, men klubbene har så langt ikke blitt enige om en overgangsum.  Det at 23-åringen er tilbake i Spania etter ferie kan bidra til at det kan nærme seg en avklaring, på den ene eller andre måten.