- Bellamy har samme holdning som Fowler

Det sier Liverpools manager. Bolton føler seg snytt etter Dietmar Hamanns kuvending. Peter Crouchs robotdans sprer seg som en farsott.

Rafael Benitez kan ikke få fullrost Craig Bellamys lidenskap og ønske om å få spille i helrødt. I dag ble han presentert som ny Liverpool-spiller.

- Vi snakket med ham ansikt til ansikt, og spilleren ga et fantastisk svar. Dette lignet situasjonen da vi hentet tilbake Robbie Fowler. Vi kan se at de er Liverpool-fans og at de er desperate etter å få spille for denne klubben, skryter Benitez i samtale med Liverpool Echo.

Bellamy har en broket fortid utenfor banen i blant annet Blackburn, men Liverpools manager mener dette vil ordne seg.

- Jeg tror lidenskapen hans kan bli forskjellen mellom den Bellamy vi har sett i fortida og den Bellamy som vi får se nå, sier spanjolen, som legger til at angriperen er blitt mer voksen.

Når det gjelder det reint spillemessige, er sjefen opptatt av at Bellamy bringer tilbake den hurtigheten som angrepsrekka mistet da Djibril Cisse forsvant.

- Hvis du vil vinne kamper, trenger du hurtighet. Særlig gjelder dette når motstanderne legger seg lavt. Da trenger vi spillere med god bevegelse og stor hurtighet, som Bellamy, sier Rafa.

Blant annet vil den nye spilleren bli nyttig på kontringer, tror han, og legger til at det spilte en store rolle for valget av Bellamy at han allerede har erfaring fra den engelske ligaen.

- Hamann fornærmet fansen vår
Etter at Dietmar Hamann til slutt bestemte seg for å signere for Manchester City, sitter mange skuffede Bolton-supportere igjen med en vond følelse av å ha blitt lurt.

Tyskeren var på det nærmeste klar for Bolton, men gikk i stedet til Manchester City, som betalte 400 000 pund i kompensasjon.

- Jeg føler meg svært fornærmet, og jeg synes Bolton-fansen fortjener bedre enn dette her. At en person som Hamann har behandlet oss sånn, er uerbødig, sier en rasende Bolton-formann Phil Gartside, som mener City kapret overgangen.

Dermed gikk Hamann til Liverpool og sa at Manchester City var den eneste klubben han ville bli solgt til, mener Gartside.

Robotdansen sprer seg
Peter Crouch kuttet ut robotdansen utover i VM, men den lever allikevel videre i beste velgående.

Arrangørene av Storbritannias største dansefestival, Creamfields, spurte 5000 av billettkjøperne om hvilken dans de ønsket å danse under årets festival.

70 prosent svarte at Peter Crouchs robotdans nok blir den mest populære dansen.