- Bellamy overbeviste meg

Rafael Benitez lot seg imponere av Craig Bellamy. Ingen enighet om låneavtale for Cissé. Ingen røde i aksjon da Spania slo Saudi-Arabia.

Rafael Benitez sier til Liverpool Echo at Craig Bellamy fremstod som en moden spiller under samtalene han hadde med spissen før gårsdagens overgang ble et faktum. Spanjolen føler seg trygg på at waliserens brokete fortid forblir nettopp det – fortid.

- Når jeg møtte Craig og hadde samtaler med han, fremstod det som klart for meg at jeg hadde med en meget lidenskapelig person å gjøre. Han var meget opprømt over muligheten for å spille for Liverpool, forteller Benitez.

- Jeg er sikker på at vi ikke får noen problemer med han. Han er en dyktig gutt, og han sa til meg at dette er hans store mulighet til å få spille for en av landets store klubber. Dette er en mulighet jeg vet han ønsker å gripe, og det er viktig.

- Dette er den beste klubben han kunne gå til, ettersom han er Liverpool-supporter, og jeg kunne se hvor mye han ønsket å spille for oss. Etter samtalene kom vi raskt til enighet, forteller Rafa.

Ingen Marseille-avtale for Cissé
Liverpool Echo skriver ellers i dag at det ikke foreligger noen avtale om at Djibril Cissé vil gå til Marseille på lån. Benitez bekrefter at klubbene ikke har kommet til noen enighet.

- Jeg leser mange historier om denne saken i fransk presse, der det hevdes at klubbene er enige. Men det foreligger ingen slik løsning for øyeblikket, sier manageren.

Ingen røde i aksjon for Spania
Spania slo i dag Saudi-Arabia 1-0 i sin siste kamp i gruppe H i VM-sluttspillet, og vant dermed som ventet gruppen. Hvem som blir spanjolenes motstander i 1/8-delsfinalen blir ikke avgjort før kampene i gruppe G er unnagjort senere i kveld.

Ingen av Liverpools tre spillere i den spanske troppen, José Reina, Xabi Alonso og Luis Garcia, var involvert i dagens kamp, da Luis Aragones valgte å benytte sitt ”reservelag” mot araberne.