- Carra god nok for England

Liverpool-legenden Kenny Dalglish mener at Jamie Carragher forsvarer en plass for England, i flere posisjoner.

Lørdag kl 15.00 vil England stå stille, da man møter Paraguay i den første kampen i gruppe B.  Sannsynligvis starter Jamie Carragher på benken, men den bunnsolide scouseren er trolig første reserve til tre plasser.  Både som midtstopper, høyreback og midtbaneanker er Carra en kandidat.

Kenny Dalglish mener at Jamie ikke minst på høyrebacken burde være aktuell for spill, selv på et lag uten skader.

- Jamie Carragher har styrket sitt kandidatur med gode kamper for England i det siste, sier Dalglish i sin spalte i LFC Magazine.

- Sven-Göran Eriksson har benyttet ham i to posisjoner, som er forskjellig fra hvor han har spilt i Liverpool de to siste sesongene, og hvor han har funnet seg til rette.  Dette er ikke lett på internasjonalt nivå, og noe Carragher skal ha ros for.

- Ikke minst bør innsatsen hans mot Jamaica som høyreback ha gitt Eriksson en real hodepine før han skal ta ut laget mot Paraguay.  Vi vet alle at Jamie er en førsteklasses forsvarer, men måten han overlappet på før han la pasningen til det andre målet for Peter Crouch, viser også at han kan være en trussel offensivt.

- Dersom Carragher spiller istedenfor Gary Neville tror jeg ikke det vil forringe Englands sjanser.  Det er ikke mye som skiller dem, men det at Carra er høyere og har vært vant til å spille midtstopper gjør at han kan være bedre cover dersom Eriksson velge å spille mer offensivt.  Jeg synes også hans pasningspill er bedre enn det Neville kan vise til.

- Midtstopperparet er spikret med John Terry og Rio Ferdinand, men igjen kunne du trolig kaste mynt og kron om hvem av dem og Carragher som burde spille.