- De største kampene som finnes

Jamie Carragher mener at kampene mellom Manchester United og Liverpool er de største som finnes på britisk jord. Warnock håper å spille. Morientes fikk sjokk mot Manchester United.

Jamie Carragher og Alex Ferguson ser ut til å være enige om en ting før søndagens storkamp på Old Trafford: Kampene mellom Liverpool og Manchester United er de største kampene som finnes i Premier League.

Ferguson uttalte før hans mannskap møtte Arsenal tidligere denne sesongen at han følte at kampene mot Liverpool var større på grunn av all historien og rivaliseringen mellom klubbene, og skotten regnet dem som de største klubbkampene i England.

Dette må Liverpool-stopper Carragher si seg helt enig i.

- Dette er alltid store begivenheter. Manchester Uniteds manager snakket nylig om deres kamper mot Arsenal, og slo fast at han og klubbens supportere ser på Manchester United mot Liverpool som de største kampene som finnes. Det har han rett i. Det ligger mye historie og tradisjoner bak disse kampene, og under Gerard Houllier hadde vi et bra grep på United på Old Trafford. I fjor tapte vi dessverre tilsvarende kamp, og det var skuffende etter en veldig jevn batalje. I år satser vi på å rette på det, uttaler Carragher til britiske medier i dag.

- Vi står nå foran en stor kamp mot Manchester United igjen. Vi jager Chelsea, og både vi og United håper å nærme oss dem. Derfor blir kampen ekstra viktig. Uniteds manager sier at de ønsker å tette gapet til Chelsea, og det er også vårt mål.

- Forhåpentligvis klarer vi å gjøre det samme mot Manchester United på Old Trafford som Manchester City og Robbie Fowler gjorde mot dem på City of Manchester Stadium i helgen. Vi kan bare konsentrere oss om vårt eget spill.

Warnock håper på en sjanse
Liverpool-back Stephen Warnock har ennå til gode å spille på Old Trafford. Nå håper han å få sjansen på søndag.

- Dersom jeg får slippe utpå mot Manchester United i en slik stor kamp, vil det være helt fantastisk. Det er en massiv kamp for oss, fordi vi kan klatre til andreplassen på tabellen med seier. Men United har også sjansen til å dra fra oss dersom de vinner, så det er en viktig kamp, slår forsvarsspilleren fast til Liverpool Daily Post.

- Rivaliseringen mellom de to klubbene er enorm, og det i seg selv er nok for supporterne. For oss spillere er det viktig å få med seg de tre poengene, og i alle fall ikke bli slått, for vi ønsker ikke å komme mer på etterskudd i forhold til dem, legger han til.

Morientes fikk sjokk mot United
Fernando Morientes gjorde som kjent sin Liverpool-debut mot nettopp Manchester United i fjor. Det ble en sjokkartet opplevelse for spanjolen.

- Det å spille mot Manchester United i debuten ga meg en tidlig advarsel på hva som var i vente. Fair play er en myte i engelsk fotball. Spillere kommer unna med allslags harde taklinger som du ikke i dine villeste fantasier trodde ville komme. Mange går inn i taklinger med knottene først, og dommerne lar folk slippe unna med taklinger man ville ha blitt utvist for i Spania, siteres Morientes i flere engelske medier i dag.