- Fantastisk 1/8 finale

Phil Thompson er ikke i tvil om at møtet med Barcelona er rundens kamp, og at spanjolene ikke vil se fram til en retur foran The Kop. Phil Neal er også optimistisk.

- Det blir fantastiske kamper, var den umiddelbare reaksjonen til tidligere Liverpool-kaptein Phil Thompson.

- Jeg har spilt der og vært med og slått dem på Nou Camp.  Vi har også spilt der og fått uavgjorte resultat.  Jeg kan også huske at Gary McAllister scoret et vinnermål mot dem som brakte oss til UEFA-Cup finalen.  Dette er trolig rundens beste oppgjør.

- Jeg tror ikke kampen vil bli avgjort i Spania.  Barcelona vil ikke få det lett.  Dobbeltoppgjøret vil fortsatt leve når den andre kampen skal spilles på Anfield, og Barcelona vil ikke se fram til det.

Phil Neal, som scoret da Liverpool vant finalene i 1977 og 1984, mener også at man har ingen grunn til å være redd for den spanske giganten.

- Det er en vanskelig trekning mot de regjerende mesterne og jeg tror vi er klare til å møte Barcelona.  Dette bringer selvsagt tilbake gode minner for meg fra 1976, da John Toshack scoret seiersmålet foran 70.000 på Nou Camp, mener mannen som vant den gjeveste E-Cupen fire ganger.

- I likhet med 1976 tror jeg det at den første kampen spilles på Nou Camp vil passe Liverpool best.  Med returen på Anfield vil atmosfæren bli elektrisk og kan komme til å bli noe tilsvarende som det var mot Chelsea.

- Dersom vi kan få et godt resultat i Spania tror jeg det blir litt av en kveld på Anfield.