- Fantastiske uker for meg

Craig Bellamy scoret i debutkampen, mot Wrexham. Florent Sinama-Pongolle ikke skadd. Stig Inge Bjørnebye ny Start-trener.

Etter å ha misbrukt en enorm sjanse alene med keeper i det 13. minutt, satte Craig Bellamy ballen i nettmaskene fem minutter ut i andre omgang av dagens kamp mot Wrexham.

Framspillet fra Robbie Fowler var perfekt, og Bellamys løp og avslutning likeså.

Dermed sikret han seg nettkjenning i sin førstelagsdebut for Liverpool, for øvrig i likhet med Paul Anderson.

Rafael Benitez byttet ut nesten hele laget i pausen, men lot Bellamy være på banen ti minutter ekstra - og det var alt han trengte.

- Jeg visste at jeg skulle spille noen minutter mer enn mange andre, og jeg håpet jeg ville få sjansen til å score. Å spille sammen med Fowler, var fantastisk. Ekstra artig var det at han assisterte målet mitt, sier en overlykkelig Bellamy.

- Det var helt herlig å få dette målet på toppen av det som har vært to fantastiske uker for meg, sier waliseren, med henvisning til overgangen til Liverpool.

Han har sjølsagt fått med seg at manageren har spådd at han scorer 15 mål per sesong.

- Men jeg tror ikke jeg får lov til å ta med dagens mål i tellingen, kommenterer han.

Også ellers var han godt fornøyd med kampen på Racecourse Ground.

- Vi gjennomførte en god økt, og det var nok artig for Wrexham å ha Liverpool på besøk, sier spissen, som skrev autografer sammenhengende fra han ble byttet ut (i det 55.minutt) til kampslutt.

Nå venter ei ny uke med knallhard trening for Bellamy og Liverpool, før det er ny kamp, mot Crewe, kommende lørdag.

- Denne uka skal vi fokusere på fart og styrke, og det er bra for meg. Det er jo dette mitt spill først og fremst dreier seg om, sier Bellamy.

Sinama-Pongolle ikke skadd
Da Florent Sinama-Pongolle gikk av banen fem minutter før slutt i dag, spekulerte mange i om han kunne ha pådratt seg en alvorlig skade - særlig fordi han gikk av til tross for at Liverpool ikke hadde innbyttere igjen.

Men ifølge Bellamy pådro ikke Liverpool seg noen skader i dag.

- Vi kom oss gjennom kampen uten skader, og det er det viktigste, sier han.

Bjørnebye ny Start-trener
Liverpools tidligere venstreback Stig Inge Bjørnebye tar over Start etter at Tom Nordlie ble sparket i går.

- Dette er en oppgave som jeg ser stort fram til å ta tak i. Jeg er veldig ydmyk i forhold til det gode grunnlaget som er lagt i klubben, skriver han i en pressemelding.

Bjørnebye kommer fra jobben som assistenttrener for landslaget, og liverpool.no ønsker lykke til med den nye oppgaven.