- Flere vil ha Agger

Brøndby påstår nå at Liverpool får konkurranse av flere andre lag i kampen om signaturen til Daniel Agger. Trolig et forsøk på å skru opp prisen fra danskenes side.

Brøndby hevder nå plutselig at Liverpool får konkurranse av flere andre lag i Premier League om signaturen til midtstopperen Daniel Agger. 21-åringen topper nå som kjent Rafael Benitez sin ønskeliste for nye spillere i januar.

Rapporter fra Danmark sier at Brøndby nå har øket prisen til £7M, mens Liverpool ikke skal være villige til å strekke seg lenger enn til £5.5M. Liverpool Daily Post skriver at Benitez nå holder døren åpen for andre alternativer til den ledige stopperplassen i troppen. Avisen skriver at spanjolens tålmodighet med Brøndby begynner å bli tynnslitt.

Daily Post tror ikke Brøndby har råd til å avslå Liverpools bud på en spiller som bare har 18 måneder igjen av kontrakten, men Brøndbys daglige leder Per Bjerregaard skal forvente at Agger trener med sin danske klubb denne uken. Han skal også benkete at spilleren har kommet til enighet om sine personlige betingelser med de røde.

- Dette er bare tull. Det er ikke sant at de har kommet til enighet om den personlige kontrakten. Det som er sant er at Liverpool er en av klubbene som er interessert i Agger, men det er også andre Premier League-klubben som viser interesse, siteres Bjerregaard.

- Folk ser ut til å tro at det har vært mer utvikling i denne saken enn det som er realiteten. Jeg er en fotballelsker, og jeg ønsker at vi beholder våre beste spillere. Men jeg er realist, og vet at det kommer et tidspunkt der gode spillere vil forsvinne, legger han til.

Liverpool Daily Post skriver at også Juventus og Bayern München har blitt linket til Agger, men mener at det faktum at Bjerregaard nå navngir Liverpool for første gang tyder på at de røde ligger best an i løypa.