«Flo» forventer retur til Liverpool

Florent Sinama-Pongolle stortrives i Blackburn, men Liverpool ønsker ham tilbake etter sesongslutt. Riise forventer tøff kamp mot Blackburn.

Florent Sinama-Pongolle trives godt på Ewood Park og Blackburn har signalisert at de ønsker å beholde spissen permanent. Likevel kommer sannsynligvis franskmannen til å returnere til Liverpool når utlånsavtalen med Blackburn utløper etter sesongslutt.
- Mange klubber, spesielt Manchester City, ønsket mine tjenester, men jeg angrer ikke på at jeg gikk til Blackburn, uttaler Pongolle til magasinet France Football.

- Jeg er i de perfekte omgivelsene for å forbedre meg. Det er ingen fransktalende i Blackburn, men den gode engelske atmosfæren tiltaler meg.

- Mark Hughes, som er waliser, er ikke typen som duller med oss. Akkurat da jeg kom, lot han meg spille mot West Bromwich, selv om jeg var syk. Jeg hadde bare gjennomført én trening på to uker.

- Det er virkelig tilfredstillende å bli ledet av en trener som har tillit til spillerne, presser dem til å ordne opp i ting selv.

- Her føler jeg at jeg har fått nytte av kunnskapene. Jeg vil ikke si at jeg kastet bort tiden i Liverpool, fordi det er lærerikt å sitte på benken også, men jeg er veldig fornøyd med valget mitt.

- Liverpool er svært ivrige på å få meg tilbake, fordi de nektet opsjon på kjøp, noe Blackburn ønsket i lånekontrakten.


Riise forventer tøff kamp på Ewood Park
Jon Arne Riise tror at Liverpool kan ta igjen Manchester United i kampen om 2.plassen, men da kan Liverpool neppe avgi flere poeng denne sesongen. Søndagens motstander, Blackburn, kjemper med Arsenal og Tottenham om 4.plassen. Sunnmøringen forventer en tøff batalje på Ewood Park.
- Det er en viktig kamp for oss fordi vi spiller om 2.plassen, sier Riise til Liverpoolfc.tv.

- Vi vet at det vil bli veldig vanskelig å ta 2.plassen, men vi må forsøke. Så ønsker vi heller ikke å miste 3.plassen. Slår vi Blackburn og de andre resultatene går vår vei, er vi sikre på 3.plassen, noe som vil bety en god sesong for oss.

- Blackburn er et veldig godt lag. Forrige sesong var de variable, men det ser ut til at manageren har fått orden på laget i år. De har noen klassespillere, blant annet de to spissene som har vært med en stund.

- De har også Morten Gamst Pedersen. Han scorer mange mål og har flere målgivende. De har mange spillere vi må se opp for. Vi vet at det vil bli en veldig vanskelig kamp mot Blackburn. De kjemper for å komme blant de fire beste. Vi må bare dra dit og spille slik vi pleier.

- Ingen forventet at Blackburn skulle ligge så høyt på tabellen denne sesongen.  Det viser bare hvilken god jobb manageren har gjort med laget.