- Fornøyd med Hobbs og VM-spillerne

Rafael Benitez var mest fornøyd med innsatsen til Jack Hobbs, og det faktum at VM-spillerne var tilbake, etter at Liverpool tapte dagens treningskamp mot Grasshoppers.

Rafael Benitez var glad for å ha VM-stjernene Steven Gerrard, Jamie Carragher, Peter Crouch og Jan Kromkamp tilbake i aksjon mot Grasshoppers i dag. Manageren mente det var det mest positive med dagens kamp, etter at sveitserne ble for sterke og vant 2-0 i Zürich.

VM-spillerne entret banen først i andre omgang, og på det tidspunkt lå Liverpool allerede under med to mål. Benitez mente at spesielt Gerrard virket skarp.

- Dette ble en typisk treningskamp, og vi skapte 7-8 gode sjanser uten at vi klarte å score. Det mest positive for meg var at Gerrard, Carragher, Crouch og Kromkamp var tilbake. Gerrard var skarp, og var uheldig som ikke kom på scoringslisten. Det er fint å ha disse spillerne tilbake i aksjon etter at de deltok i VM, sier manageren til liverpoolfc.tv.

- Vi gjorde noen feil i forbindelse med scoringene deres, men jeg er ikke bekymret for dette med tanke på den kommende sesongen. Nå prøver vi oss litt frem med spillermateriell og posisjoner, og gir noen av de unge spillerne en sjanse. Jeg syntes det var en åpen kamp, men jeg liker ikke åpne kamper fordi disse har en tendens til å medføre defensive problemer.

Hobbs fikk revansje
Manageren var ellers full av lovord om den 17 år gamle midtstopperen Jack Hobbs, som fikk en meget fin revansje etter å ha tabbet seg ut flere ganger mot Kaiserslautern forleden.

- Jeg snakket med Jack, og fortalte at han måtte kutte ut feilene. Han lyttet til meg, og jeg syntes han gjorde det bra i denne kampen. Jack er en ung spiller med potensiale, og han vil fortsette å jobbe hardt og lære mer.

Alonso tilbake mot Mainz
Ellers avslører Liverpool-manageren at Xabi Alonso trolig vil være tilbake i spill mot Mainz kommende fredag. Midtbanespilleren var ikke med i troppen til dagens treningskamp, fordi manageren ikke ønsket å ta noen sjanser med hans helse etter at han har fått en liten smell i ankelen.

Tirsdagskamp i returen
Returoppgjøret i Champions League-kvaliken mot Maccabi Haifa vil bli spilt tirsdag 22.august. Kampsted bestemmes som kjent først mandag.