- Gerrard behøver hvile

Rafael Benitez gir Gerrard beskjed om å ta en pause etter rekordlang sesong. Kapteinen blir hjemme fra treningsopphold i Portugal. Djibril Cissé til VM.

I det som er en rekordlang sesong for de røde, har Steven Gerrard spilt 59 kamper. Som om ikke det var nok, venter nå tjeneste for landslaget i sommerens VM. Sesongen startet 13. juli 2005 med kvalifisering til Champions League. Dersom England skulle gå helt til topps i VM er ikke midtbanekjempens sesong over før 9. juli. Rafael Benitez ber nå om at kapteinen tar seg en pause før avreise Tyskland.

- Kanskje vil han være klar for VM etter en uke med hvile. Det er bedre når du vinner kamper. Du kan være trøtt, men du er mer tilfreds og restitusjonen går enklere. Steven har vunnet tolv kamper på rad dersom du inkluderer seieren på straffer. Det vil være fantastisk for ham om han kan fortsette trenden i VM. Kanskje kan han score noen flere mål.

Steven Gerrard lar seg ikke be to ganger.

- Nå skal jeg ha meg noen uker med hvile. De andre landslagsguttene reiser til Portugal for å trene, men jeg blir hjemme med familien. Jeg skal få meg litt hvile og bli klar for Tyskland.

Djibril til VM
Raymond Domenech har i dag plukket ut 23 mann til den franske VM-troppen. Djibril Cissé fikk innfridd sine håp og er tatt ut som én av seks spisser. Angriperne franskmannen må kjempe om plass med er Thierry Henry (Arsenal), Franck Ribery (Marseilles), Louis Saha (Man Utd), David Trezeguet (Juventus), Sylvain Wiltord (Lyon).