- Gerrard kan bli den aller største

- Etter hva jeg kan se, er det bare Kenny Dalglish som har overgått Stevie Gerrard, sier Carragher. Alonso tilbake i full trening, men fremdeles usikker til finalen.

Jamie Carragher serverte i dag Steven Gerrard et massivt kompliment gjennom Liverpool Echos Chris Bascombe. Carra tror kapteinen kan bli den beste Liverpoolspilleren gjennom alle tider. Scouseren mener legendariske Dalglish er den beste noensinne til å ha spilt for Liverpool, men peker på farten Gerrard utvikler seg i. Den gjør at han kan bli den aller beste, i følge forsvareren. Det er dessuten ikke første gang Carra skryter av midtbanesjefen. Tidligere i sesongen kom beundring til syne, da han ”ikke ville ha byttet ham mot Ronaldinho”. Nå går 28-åringen enda lengre.

- Etter hva jeg kan se, er Steven Gerrard bare bak Kenny Dalglish som den største til å ha spilt for Liverpool.

- Det har vært mange spillere i verdensklasse i hans posisjon, så som Greame Souness, og listen er lang her i Liverpool, men tatt i betraktning hva Stevie har oppnådd i så ung alder, kan jeg ikke tro så mange andre har vært bedre.

- Dersom han kan vinne noen ligatitler kan han kanskje gå forbi Kenny.

- Jeg tror ikke det finnes bedre komplimenter jeg kan gi ham enn det, men han er fremdeles yngre enn Kenny var da han kom til Liverpool, så hvem vet hvor god han kan bli?

- Jeg går ut i fra at det vil være antallet ligatitler som vil avgjøre når karrieren hans går mot slutten, men folk glemmer antagelig at han fremdeles bare er 25, så han har nok av tid til å vinne trofeer.

Carragher er ivrig etter å hente sin andre FA Cup-medalje, og tror Gerrard kan være tungen på vektskålen i morgendagens oppgjør.

- I Stevie har vi en potensiell matchvinner, før han spøkefullt la til:

- Det beviste han i Cardiff sist vi var der! sier Carra, som selvsagt sikter til selvmålet i Ligacup-finalen mot Chelsea.

- Forhåpentligvis vil han ordne det og gjøre mål i riktig ende av banen denne gangen.

Alonso i full trening
Liverpoolspillerne hadde i dag en siste treningsøkt før avreise til Wales og Cardiff. Der deltok Xabi Alonso på hele treningen uten å oppleve noen reaksjon fra ankelen, noe som er et meget godt tegn foran finalen. En endelig avgjørelse på om han er klar vil imidlertid bli tatt av i morgen tidlig. Rafa her tidligere uttalt at han ikke vil bedrive sjansespill med Xabi.