- Giganten Peter Crouch

Jamie Carragher berømmer sin lange lagkamerat i sødmen etter å ha vunnet mot Everton med ti mann. Ny reservelagskamp flyttet.

- En av hans beste kamper
Noen sa foran Liverpool-Everton at det også var en kamp mellom to alternative spisser.  En angriper med andre kvaliteter for England enn Michael Owen og Wayne Rooney.  Peter Crouch er forventet å bli et klart valg i så måte, men James Beattie har også vært nevnt som en kandidat.  Hvis den avgjørende utfordrerduellen ble utkjempet på Anfield sist lørdag ville Beattie ha blitt talt ut lenge før slutt.  Et faktum som Jamie Carragher også vil være enig i.  Carra tok selv på seg kapteinsrollen etter en utvist Steven Gerrard, men er ikke sen om å berømme Crouchy for hans innsats på topp.

- Hvis det var en kamp som understreket hvorfor vi kjøpte Crouchy, så var det denne, understreket Carra overfor Liverpool Echo.  – Forrige sesong kunne vi ha slitt med å spille så lenge mot bare ti mann.  Angriperne vi hadde da passet mer for å få baller i bakrommet, men Crouchy er ideell for situasjonen vi var i siden måten han greier å holde ballen på.  Det er ikke bare at han letter på presset men han var også involvert i å skape sjanser, som ved målet til Luis Garcia.

- Jeg syntes dette var en av de beste kampene vi har spilt på et tidspunkt hvor vi virkelig behøvde det.  Det er ikke tvil om at det føles enda bedre fordi vi måtte spille så lenge med en mann mindre.  Det vil være en kamp som Liverpools supportere vil snakke om lenge.  Da Steve ble utvist ville de fleste av oss gladelig ha tatt et 0-0 resultat. 

- Jeg tenkte bare på at vi måtte komme oss igjennom til pause og få omorganisert, men selvmålet ga oss selvfølgelig et stort løft og vi var utmerkede i 2.omgang.  Vår karakterstyrke fikk oss gjennom dette.  Xabi Alonso og Momo Sissoko var fremragende for oss.  Momo dekker hvert gresstrå og hans to siste kamper har vært glimrende når en tenker på den tiden han har vært ute.

- Siden alle tok ansvar ville du aldri trodd at det var 10 mot 11 der ute.  Xabi ble kåret til banens beste og jeg tror ikke det var noen som var uenig i det.


Reservelagskamp utsatt
Liverpools reservelagskamp mot West Bromwich, som skulle vært spilt 13.april er utsatt til 27.april.  Dette fordi de røde spiller i juniorcupen på Anfield 13.april.