- Glimrende lagseier

Rafael Benitez var strålende fornøyd etter å ha avbrutt seiersrekken til Tottenham. Craig Bellamy ble ikke risikert med antydninger til strekk, mens pappa Jerzy Dudek var hjemme.

Tottenham stod bokført med 12 strake hjemmeseire da Liverpool gjestet laget som lå under dem på tabellen, før kampstart på White Hart Lane.

En scoring på overtid i 1.omgang, fra Luis Garcia, ga fortjent ledelse til pause.  Utover i en 2.omgang hvor regnet øste ned ble de røde presset bakover, men manager Rafael Benitez roste laginnsatsen til mannskapet som holdt inn til å kunne ta sesongens tredje borteseier.

- Det var en fantastisk lagseier, smilte Rafa etter kampen.  – Når du taper en kamp slik vi gjorde i Blackburn, da ønsker du å se karakter og viljestyrke hos dine spillere og vi hadde det i dag.

- Vi spilte bra i 1.omgang og scoret på et fint tidspunkt, like før pause.  I 2.omgang slo Tottenham flere lange baller og satte oss under press, men arbeidsinnsatsen i vårt lag var førsteklasses.

- Forsvarerne tro til, Xabi spilte bra foran dem, midtbanespillerne taklet og kjempet, mens Kuyt og Bellamy stod på i hvert eneste minutt de spilte.

- Vi visste før kampen at det ville bli et viktig resultat siden Tottenham var nær oss på tabellen og vi ønsket å være foran dem.

- Vi har tapt mange bortekamper denne sesongen til tross for at vi har hatt flere avslutninger enn motstanderen.  Kanskje dagens kamp var en hvor vi ikke hadde like mange sjanser som dem, men likevel greide å vinne kampen.

Benitez kunne bekrefte at Craig Bellamy hadde følt at det strammet til i hans hamstring og ble byttet ut for sikkerhets skyld.  Jerzy Dudek var ikke med til London siden han ble pappa i går kveld.