- God nok for Brasil

Rafa fortsetter med å skamrose Fabio Aurelio. Nye midtstoppere vil spille i treningskampene, med hjelp av Sami Hyypiä. Djibril Cissé foran skjema.

Store ord om Aurelio
Rafael Benitez har tidligere uttalt at han ser på Fabio Aurelio som en like god pasningspiller som Xabi Alonso.  Nå går han enda et skritt videre og hevder at Liverpools nye venstreback er god nok til å spille for hvem det måtte være, også det brasilianske landslaget, bare han holder seg skadefri.

- Hvis vi snakker om kvalitet, er Aurelio en spiller som kan spille for alle lag.  Jeg har ingen betenkeligheter med Fabio.

- Han har mye kvalitet med ballen, men han arbeider også hardt og er sterkere mentalt enn han var før.  Han har hatt noen problemer med skader men er mer fokusert nå og klar til å heve sitt spill ytterligere et hakk.  Han behøver å være friskmeldt, men dersom han forholder seg skadefri vil han gjøre det bra.

- Fabio kan spille for Brasil nå, han er god nok til det.


Unge midtstoppere
Liverpool starter pre-season mot Wrexham til lørdag, hvor førstelagstroppen vil få prøve seg med unntak av VM-spillerne.  Rafael Benitez bekrefter da også at de nye spillerne umiddelbart vil få prøve den røde trøya, og at de vil få hjelp av en veteran.

- Jamie Carragher vil ha et par uker ekstra ferie som følge av VM, og vi vil benytte Paletta og Aurelio i oppvarmingskampene.  Vi vil også bruke Agger i midtforsvaret.  Det er viktig at de lærer hverandre å kjenne og erfaringen til Sami Hyypiä vil være til hjelp med dette.  Alle spillerne vi har kjøpt er sultne etter suksess, og med Sami ved siden av dem vil det bli lettere å tilpasse seg.


Djibril bedre enn sist
Etter å ha signert en låneavtale med Marseille sier Djibril Cissé at han er foran skjema i forhold til rehabilitering av sitt ankelbrudd, og at han vet han vil komme tilbake i en klubb han kanskje vil bli værende i 10 år.

- Jeg er foran skjema, jeg har hatt stor fremgang.  Da jeg brakk det andre beinet følte jeg meg ikke så bra på tilsvarende tidspunkt.

- Jeg har en økt om morgenen og en på ettermiddagen, og jeg skal snart begynne med trening på ergometersykkelen.  Jeg har erfaringen fra min forrige skade slik at jeg vet at jeg vil komme tilbake.

- Min ambisjon er å være tilbake i slutten av september eller i begynnelsen av oktober.  Flere klubber har prøvd å kjøpe meg, men mitt førstevalg har alltid vært Marseille.  Nå har jeg signert for et år, men vi får se.  Kanskje blir jeg her i 10 år.