- Grip dagen!

Rafael Benitez oppfordrer ungdommen til å ta vare på en sjelden sjanse i kveld. Manageren understreker at ingen kamp for Liverpool i Europa er ubetydelig, og bl.a. Agger vil starte.

Liverpool har seks ungdommer i troppen til kampen mot Galatasaray i kveld, og de fleste tips går i retning av at Lee Peltier og Danny Guthrie får muligheten fra start mot tyrkerne.

Rafael Benitez maner ungguttene til ikke bare å møte opp, men faktisk vise at de er gode nok til å spille på dette nivået.  Manageren understreker at det også er seniorspillere som nå får en mulighet til å vise seg fram uten press, som for eksempel Jermaine Pennant.

- Dette er en god sjanse for noen, forklarer Rafa.  – En spiller som Pennant kan benytte kampen til å få selvtillit, noe som vil være viktig foran den neste ligakampen.

- En kamp i Champions League dreier seg aldri å bare være med.  Det er en mulighet til å vise hvor bra du kan spille på et høyere nivå i Europa.  Noen av spillerne vil ha trodd at de ikke ville få en sjanse til å spille i Champions League denne sesongen.

- De vil ønske å vise at de ikke bare er gode nok til å spille på dette nivået, men i enda større grad vise at de kan ha en lang karriere i Liverpool.

- Du må ikke forvente for mye av de unge spillerne for tidlig, ellers så vil de sette dem under for stort press.

- Paul Anderson er en annen spiller som ikke har fått muligheter med førstelaget denne sesongen, men han er ung og lærer hele tiden.  Denne erfaringen vil hjelpe ham og de andre unge spillerne.  Ingen kampen i Europa er uten betydning for Liverpool.

Liverpool Echo skriver at man forventer at Daniel Agger og Xabi Alonso vil starte.  Benitez har tidligere bekreftet at Jerzy Dudek skal stå i mål og Jamie Carragher vil være kaptein.  Med Agger i startoppstillingen, og Gabriel Paletta også aktuell for spill, kan det være at manageren velger å igjen spille med tre bak, eller benytter dansken som venstreback.