- Hjemmekampene må vinnes

Rafa legger press på foran Fulham, og understreker at lagets angripere må score. Bridge tilbake, men Niemi og Diop fortsatt ute. Ray Houghton berømmer Steve Finnan.

- Bare mål vil forandre trend
Liverpool har bare vunnet tre av de siste ni ligakampene og det som synes å være en sikker passasje til neste års Champions League begynner nå å bli mer usikkert etter hvert som lagene bak nærmer seg.  En hjemmeseier mot Fulham i morgen vil være svært viktig for å holde dagslys mellom seg og utfordrerne.  Rafa Benitez legger ikke skjul på at de gjenstående kampene på Anfield må vinnes, og at angriperne kun kan komme ut av sin tørkeperiode foran mål gjennom å selv finne nettmaskene.

- Vi har fire hjemmekamper igjen, og vi må vinne dem, slår Rafa fast.  – Lag kommer imidlertid til Anfield for å forsvare seg, noe som er et problem som fansen forstår.

- Jeg har snakket med angriperne; de vet at de må score og de har nok kvalitet til å gjøre det.  Dersom vi fortsetter å skape sjanser, da vil vi også score.  Jeg håper vi kan få en forandring på dette i neste kamp.  Du mister selvtillit når du ikke synes å være i stand til å score.  Den eneste måten å forandre dette på er å finne nettmaskene.  Vi kan jobbe med mye, men hemmeligheten er å score når det er nødvendig.


Keeper fortsatt skadet for Fulham
Fulhams rutinerte keeper Antti Niemi blir ikke spilleklar i tide til å spille mot Liverpool i morgen.  Det går derfor mot at den tidligere reserven i LFC, Tony Warner, vokter målet på Anfield.  Papa Boubas Diop blir heller ikke klar på midtbanen.  Derimot håper de tilreisende at Wayne Bridge er spilleklar av sin ankelskade han pådro seg i den siste landskampen til England mot Uruguay.


Viktig kantduell i morgen
Ray Houghton, som spilte både for Fulham og Liverpool i sin karriere, mener at et av de viktigste slagene i morgendagens ligakamp vil være ute på Fulhams venstreside.  Luis Boa Morte møter der Steve Finnan, og Finnan har som kjent også en fortid hos Londonerne.

- Den beste taktikken Fulham etter min mening kan bruke, er å satse på kontringsfotball, sier ”Razor” Houghton.  – De må også ha spillere på midtbanen som sørger for å gjøre det vanskelig for Liverpools pasningspillere.  Lengst fremme må Fulham få ballen ut på kantene slik at McBride og Helguson kan få crosser å jobbe med foran mål.  Det betyr imidlertid at en spiller som Luis Boa Morte må komme seg forbi sin gamle lagkamerat Steve Finnan.

- Finnan er en spiller som supporterne til Fulham alltid ønsker vil gjøre det bra, så lenge det ikke er på onsdag kveld selvfølgelig.  Mange trodde at hans skjebne var beseglet da Benitez kom til Liverpool, men han har beholdt plassen og vært helt glimrende denne sesongen. 

- Han er sikker, han holder hodet kaldt under press, han mister sjelden ballen og etter min mening har han faktisk utviklet seg til en enda høyere nivå de siste seks månedene.