- I'll be back

Harry Kewell er ikke i tvil, tross tre operasjoner. Rafael Benitez tror Liverpool endelig vil vinne i Champions League i morgen.

«Terminator» (Arnold Schwarzenegger) sa det, og nå sier Harry Kewell det samme:

- I'll be back.

Bakgrunnen for australierens utsagn, er skadeavbrekket han for tida er midt oppi. Til sammen må midtbanespilleren gjennom tre operasjoner.

Likevel er Liverpools nummer 7 ikke i tvil om at han vil komme tilbake - og ikke bare det:

- Ingen tvil. Jeg vil returnere - sterkere, raskere og i bedre form, fastslår Kewell.

Den offensive holdningen skyldes en sult etter å spille fotball igjen.

- Jeg har vært ute i lang tid, og jeg hungrer etter å komme tilbake. Dette er det jeg virkelig ser fram til, sier driblefanten.

- Vi går til kampen med sjøltillit

Som nevnt tidligere i dag, har ikke Liverpool vunnet noen av sine siste fem kamper i Champions League.

Tross at han vet det er en kamp Liverpool bør vinne, er manager Rafael Benitez likevel ikke bekymret foran morgendagens møte med Galatasaray.

- Vi har vunnet de to siste kampene våre (i ligaen, red.anm.), så vi går til morgendagens kamp med sjøltillit, understreker spanjolen.

Han forteller at han har sett flere av tyrkernes kamper, og at han sliter litt med å forstå seg på dem. Hovedkonklusjonen er likevel klar.

- Hvis de får holde lenge på ballen, har de kvalitet nok til å bli svært farlige, advarer Rafa om.

I det store intervjuet med Liverpools offisielle hjemmesider, snakker han for øvrig om det ganske så omdiskuterte rotasjonssystemet han vanligvis sverger til.

- De forstår at det er til lagets beste, svarer manageren på et spørsmål om det er vanskelig å overbevise de største stjernene om at de må sitte på benken nå og da.

Benitez sier ellers at laget hans ikke sliter med store skadeplager foran morgendagens kamp, noe som kan tyde på at Xabi Alonso og Momo Sissoko er friskmeldt etter småsmellene de har slitt med.

Etter å ha presentert gladnyheten om skadesituasjonen, sier Benitez for øvrig noe som tyder på at han iallfall ikke har tenkt å bøye av i roteringsspørsmålet.

- Dette betyr at jeg kan rotere på laget, sier han.