- Ikke avskriv oss

Sami Hyypiä tror Liverpool vil slå tilbake etter tapet på Old Trafford. Hamanns VM-plass i fare. Cardiff-finale for Mellor. Neppe fullt på Fratton Park. Collymore vs Stone.

Sami Hyypiä sier til dagens Mirror at det er for tidlig å avskrive Liverpool i kampen om ligamesterskapet, selv etter helgens tap på Old Trafford. Finnen karakteriserer tapet i Manchester som et arbeidsuhell, og i likhet med sin partner i midtforsvaret, Jamie Carragher, ser han lengre frem enn denne sesongen. Hyypiä er sikker på at Rafael Benitez vil sørge for at de røde snart blir kronet som ligamestere.

- Manageren er veldig ambisiøs, og ønsker hele tiden at vi skal forbedre oss. Han har sagt at vi nå kanskje er 70% av det laget han ønsker at vi skal bli. Ved slutten av denne sesongen håper jeg vi er oppe på 80%, eller kanskje 85%, siteres den lysluggede stopperen i tabloidavisen.

- Det må være bra at selv når vi har suksess, så krever Benitez mer av oss. Det perfekte lag er kanskje uoppnåelig, men det er det manageren streber etter, legger han til.

Hamann utelatt
Det spøker for Dietmar Hamanns plass i Tysklands VM-tropp, etter at han igjen har blitt utelatt av Jürgen Klinsmann til en av tyskernes treningsleire før mesterskapet på hjemmebane.  Klinsmann har invitert 28 spillere til en samling i Düsseldorf den 30.januar, før han tar ut sin 23 mann sterke tropp til mesterskapet. At Hamann har blitt utelatt kan selvfølgelig også ha sammenheng med Liverpools anstrengte kamp-program i denne perioden.

Finale for Mellor
Utlånte Neil Mellor kan få oppfylt drømmen  om å spille i en ligacupfinale på Millennium Stadium, etter at hans Wigan avgjorde semifinalen på Highbury i aller siste spilleminutt av andre ekstraomgang i går. Da dukket Jason Roberts opp og reduserte til 2-1, og dermed gikk Wigan til finalen på bortemålsregelen. Mellor spilte i 60 minutter uten å markere seg vesentlig, før han ble tatt av banen til fordel for svenske Andreas Johansson. Det hører med til historien at Arsenal brente et straffespark, etter at tidligere Liverpool-stopper Stephane Henchoz hadde handset. Wigan ble på sin side snytt for to soleklare straffespark i ordinær tid.

Portsmouth sliter med billettsalget
Det kommer til å bli mange ledige seter på Fratton Park, når Liverpool gjester Portsmouth til 4.runde i FA-cupen på søndag. Hjemmelaget har nemlig ikke senket prisene til kampen, og dette kombinert med svak hjemmeform og det faktum at oppgjøret går på TV sent søndag ettermiddag, har ført til et usedvanlig tregt billettsalg. Faktisk har Pompey solgt mindre enn 10 000 billetter, og ettersom Liverpool kun har fått tildelt 3000 er det ikke ventet at tilskuertallet vil passere 14 000.

Ny motspiller for Stan The Man
Tidligere Liverpool-spiss Stan ”The Man” Collymore har gått til filmen, og motspillerne er således ikke av samme kategori som han var vant med fra Anfield-tiden. Collymore er nemlig filmaktuell i ”Basic Instinct 2: Risk Addiction”. En film som kommer på kino i Storbrittannia i mars. Her skal Collymore spille Kevin Franks. En kar som blir stukket til døde i en bil mens han har en hyrdestund med selveste Sharon Stone. Stone spiller Catherine Tramell, akkurat som hun gjorde i den første filmen.