- Ingen er mer stabil enn Finnan

Rafael Benitez beskriver Steve Finnan som stabiliteten selv. Manageren håper på flere scoringer fra Kewell. Boro ville låne Carson. United protesterer på utvisning.

I dagens Liverpool Echo benytter Rafael Benitez anledningen til å rose en av de mindre glamorøse heltene i dagens Liverpool-mannskap. Mens Harry Kewell stjal alle overskriftene med sin flotte scoring, var det få som husket at Steve Finnan var nest sist på ballen med sitt eminente innlegg.

Finnan har vært i utmerket, stabil form hele denne sesongen, noe som ikke har gått ubemerket hen hos manager Benitez.

- Finnan er en spiller som alltid er stabil. Han spiller til 7,8,9, ja kanskje 10 på børsen, hver uke. Dette er virkelig viktig for laget. Noen spillere spiller bra i enkeltkamper, men ikke i uke etter uke. Finnan spiller bra hele sesongen, skryter spanjolen.

- Konkurransen som Jan Kromkamp vil gi han vil også være bra for laget, og hjelpe Finnan med å holde seg på dette nivået., legger manageren til.

Benitez tror målene vil renne inn for Kewell
Etter at Harry Kewell gjorde sitt første mål på over ett år i helgen, tror nå manager Benitez at det vil komme flere scoringer fra den kanten.

- Når en spiller får spille hver uke, er han fornøyd. Kewell spiller bra nå, og begynner han å gjøre flere mål som dette vil jeg være fornøyd. Han jobber hardt, og fortjente scoringen sin foran The Kop. Jeg ønsker flere scoringer fra den kanten, men noen ganger når jeg bruker han som ving er det vanskelig å komme i scoringsposisjoner. Mulighetene er større når jeg bruker han i rommet bak en spydspiss. Det var en slik endring vi gjorde da jeg flyttet Riise opp mot slutten av kampen mot Tottenham, forklarer manageren.

- Harry har kvalitetene til å score mål, og nå som han har gjenvunnet selvtilliten er det enklere for han. Det er viktig at midtbanespillerne også scorer mål, da det gjør det verre for motstanderne enn når kun spissene scorer.

- Tottenham brukte Tainio til å nøytralisere Alonso, og vi kunne ikke spille på den måten vi ønsket. Derfor flyttet vi Gerrard inn i midten. Når vi har midtbanespillere som kommer inn i feltet og avslutter i tillegg til spissene, blir det vanskeligere for våre motstandere.

Boro ville låne Carson
Liverpool Echo kan berette at Middlesbrough har forhørt seg om muligheten til å hente Scott Carson på lån. Dette har den sportslige ledelsen på Anfield sagt tvert nei til.

Sheffield United og Wolverhampton vil låne Mellor
Echo skriver også at både Sheffield United og Wolverhampton ønsker seg reservespissen Neil Mellor, og at spilleren selv heller skal være åpen for en låneavtale med en av disse klubbene enn en permanent overgang til Hearts i Skottland.

United protesterer på Ronaldo-utvisning
Det engelske fotballforbundet har mottatt en klage fra Manchester United, der Old Trafford-klubben protesterer på det røde kortet Ronaldo pådro seg i lokalderbyet mot Manchester City. United hevder at dette kortet var feil idømt, og derfor må strykes.

Ronaldo fikk direkte rødt kort for det som dommer Steve Bennett oppfattet som farlig spill, der han gikk inn i en takling på Andy Cole med knottene først. United-spilleren traff imidlertid ikke sin motstander med tacklingen, men Bennett var likevel i sin fulle rett til å dra det røde kortet opp av lomma i henhold til regelverket.

Disiplinærkomiteen i FA vil ta stilling til protesten i morgen. Dersom United får medhold, slipper Ronaldo å sone karantene i søndagens kamp mot Liverpool, men dersom det røde kortet blir opprettholdt vil portugiseren måtte stå over de tre neste kampene, og suspensjonen trer i kraft med umiddelbar virkning.