- Ingen kontakt med Real Madrid

Rafael Benitez sin agent uttaler at han ikke har hørt en lyd fra Real Madrid. Villa skrev ny kontrakt. Wiley kampleder mot Fulham. Benitez støtter barnesykehus.

Rafael Benitez sin agent insisterer i et intervju med den spanske fjernsynskanalen TVE på at han ikke kjenner til noen interesse fra Real Madrid for hans klient.  Nettstedet til den spanske storavisen AS forteller at Manuel Garcia Quillon i dette intervjuet erklærer at han ikke har hørt noe som helst fra Real Madrid, og at partene ikke har hatt noen som helst kontakt.

- Rafa har tre år igjen av sin kontrakt med Liverpool, og ingen hos Real Madrid har tatt kontakt med oss. Dersom de gjør det, vil alle faktorer bli analysert, men for øyeblikket er dette kun hypotetisk, siteres han.

Villa skrev under
Den Liverpool-linkede spissen David Villa meldes å ha skrevet under en kontraktsforlengelse med Valencia, som binder han til den spanske klubben helt frem til juni 2013. Det opprinnelige kontrakten løp ut i juni 2009. Villa har gjort 15 seriemål for Valencia denne sesongen, og er den mestscorende spanjol i La Liga. At den spanske landslagsspilleren nå har skrevet under på denne kontraktsforlengelsen gjør en overgang til Liverpool til sommeren svært lite sannsynlig.

Wiley pipeblåser mot Fulham
Alan Wiley fra Staffordshire dømmer Liverpools kamp mot Fulham i morgen kveld. 45-åringen har dømt Liverpool hele 20 ganger tidligere, noe som har resultert i 10 seire, 8 tap og 2 uavgjorte resultat.

Wiley er en herremann som lett tyr til kortstokken. I 18 av de 20 kampene har Liverpool-spillere blitt vist det gule kortet, og Steven Gerrard (2 ganger!) og Jose Reina har sett rødt med Wiley som kampleder. Reina i den famøse episoden med Robben på Stamford Bridge for bare fem uker siden. Ingen av Liverpools motstandere har blitt sendt tidlig i garderoben i løpet av disse kampene.

Fulham-kampen blir Wileys fjerde Liverpool-kamp for sesongen, og den andre på Anfield. Han har også dømt Fulham tre ganger. Staffordshire-dommeren dømte da de røde vant 1-0 over Manchester City og West Bromwich, samt da også i 2-0 tapet for Chelsea. Fulham-kampene han har dømt var begge oppgjørene mot Newcastle, som endte 1-1 på St James’ Park og 1-0 til Fulham på Craven Cottage, samt 1-0 tapet for Tottenham på White Hart Lane.

Dette blir for øvrig tredje gang han dømmer Liverpool i kamp mot Fulham, og begge de to foregående har endt med seier 2-0 til Merseyside-klubben.

Linjedommere på Anfield i morgen er Kevin Pike og Gavin Ward, mens Howard Webb er fjerdedommer.

Benitez støtter sykehus
Rafael Benitez har sluttet seg til rekken av celebriteter som støtter barnesykehuset Alder Hey sin kampanje ”Imagine Appeal”. Han er i godt selskap, da kjendiser som Oscar-vinner Angelina Jolie og Englands landslagsspiss Wayne Rooney tidligere har støttet den gode saken, der formålet er å samle inn penger for å øke livskvaliteten til 200 000 unge pasienter gjennom salg av T-skjorter med motiv laget av John Lennons sønn Sean. ”The Imagine Appeal” ble lansert i oktober, etter at Yoko Ono ga sin velsignelse til at lyrikken fra sangen og en tegning laget av John Lennon kunne brukes til formålet.