- Ingen uenighet med styret

Rafael Benitez avviser at han har stilt noe ultimatum. Samtidig ber han spillerne sine om å stå på til siste slutt i morgen. Reservelagskamp avlyst.

Foran morgendagens viktige mesterligakamp avviser Liverpool-manager Rafael Benitez at han skal være noen type krangel med styret.

Enkelte engelske aviser har hevdet at den ettertraktede sjefen vil vurdere å flytte på seg hvis han ikke får minst 30 millioner pund til nye spillerinnkjøp ved sesongslutt.

Dette avviser han overfor både BBC og Sky Sports.

- Jeg har ingen problemer med styret, styreformannen eller formannen. Det eneste jeg fokuserer på er å vinne med og å forbedre Liverpool. Alt annet virker som distraksjoner, sier Benitez.- Gi aldri opp
Benitez oppfordrer samtidig spillerne sine til aldri, aldri å gi opp - ikke om morgendagens kamp så skulle dra seg mot slutten uten at Liverpool har scoret mål.

- I Istanbul viste vi hvor fort en kamp kan snu seg, og dette er gode minner for alle i klubben. Du kan score tre mål på åtte minutter, og du kan score vinnermålet med kampens siste spark, minner manageren om.

Rafa føyer seg så inn i den etter hvert lange rekken av Liverpool-aktører som har gått ut og bedt om supporternes hjelp foran kampen i morgen.

- Jeg har følt supporternes skuffelse den siste tida. De har ventet på mål og seire. Men på europacupkvelder er det annerledes, mener han, og legger til at støtten gir spillerne tro på seg selv.

- Dette er en spesiell tilskuerskare, men Benfica har mye erfaring og de vil nok ikke være for bekymret for publikum. Samtidig har vi sett hvordan erfarne lag som Juventus og Chelsea har merket en stor forskjell når de har spilt på Anfield, påpeker spanjolen overfor Liverpool Echo.

Avlyst reservelagskamp
Kveldens reservelagskamp mot Wigan er avlyst fordi det er for mye vann på Racecourse Ground i Wrexham. Foreløpig er det ikke satt noen ny dato for kampen.