- Jeg er fortsatt Liverpools nummer 1

Jose Reina har ikke mistet nattesøvnen etter blemmen mot Everton. - Jeg er fortsatt Liverpools førstekeeper, proklamerer han før møtet med PSV Eindhoven, og får støtte av Dirk Kuyt.

Jose Reina har snakket ut om tabben han gjorde mot Everton, i forkant av kveldens kamp mot PSV Eindhoven. Spanjolen tar på seg all skyld for 3-0 målet, og innrømmer at det var en stor keepertabbe.

- Kritikken i ettertid bekymrer meg ikke. Jeg innrømmer at jeg gjorde en feil, men jeg har selvtillit nok til å fortsette som Liverpools førstekeeper. Starten på sesongen har ikke vært god fra min side, men nå ønsker jeg å avslutte uken med gode kamper mot PSV Eindhoven og Chelsea, uttaler sisteskansen til pressen i forkant av kampen på Philips Stadion.

Reina kan også glede seg over støtten fra lagkamerat Dirk Kuyt.

- Det blir helt feil å klandre Pepe Reina for det som skjedde mot Everton. Vi lå under 2-0 når han gjorde en feil 4 minutter på overtid. Hendelsen hadde således ingen innvirkning på utfallet av kampen, poengterer spissen.

- Reina er en virkelig god keeper, og han kan ikke lastes for tapet på Goodison. Det ble gjort for mange feil lenger frem på banen, legger Kuyt til.

Garcia runder 100 kamper
Dersom Luis Garcia slipper til i kveldens kamp mot PSV Eindhvoen, så vil han spille sin kamp nummer 100 for Liverpool. Jubilanten har en god scoringsstatistikk for Anfield-klubben i Champions League, ikke minst på bortebane. Faktisk er det ingen andre i dagens Liverpool-tropp som har gjort flere Champions League-mål enn Garcia. Han står bokført med 7 scoringer på 19 kamper. Alle røde krysser utvilsomt fingrene for at han klarer å opprettholde den trenden, om han er blant Rafas utvalgte i kveld.